Mihaela Tatu are nevoie de un partener de viață: "Vreau un domn al meu"

După mai bine de trei ani în care a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, fosta prezentatoare de la Pro TV și Acasă TV, a dezvăluit ce își dorește cel mai mult acum.
Mihaela Tatu (51 de ani) a spus într-o emisiune televizată, că încă nu şi-a pierdut speranţa în iubire: "Vreau un domn al meu. Mi-aş dori enorm, eu nu am carnet de conducere. Vreau ca el să aibă carnet şi să călătorim atunci când ieşim la pensie. Pentru moment, eu mai am de lucru, nu pot sta locului, iar el poate nu vrea să stea după mine. Dacă îl găsesc, poate nu mai plec la muncă, stăm împreună... Cred că ar trebui să facem rost de domn, mai întâi. I-am spus duhovnicului meu că vreau un domn al meu şi atunci el mi-a zis că nu am cum, între două drumuri.
Nu m-am gândit că aş putea avea pe cineva care să aibă programul meu. Eu m-am gândit să las lucrurile să curgă de la sine..."
, a mărturisit ea la "Agentul VIP", de la Antena Stars.

Fosta prezentoare TV s-a retras în urmă cu trei ani din viaţa publică şi locuiește în Oradea, unde ţine cursuri de dezvoltare personală şi, din când în când, mai vine în Capitală pentru diverse evenimente, notează ziarul Click!.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Decembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod