Mihaela Rădulescu şi-a învăţat fiul să doneze sânge

După ce a povestit că merge periodic cu fiul ei ca să doneze sânge, iar gestul ei a fost criticat, vedeta a reacționat pe Facebook.
Prezentatoarea a povestit într-un interviu acordat ziarului Ring că merge o dată la două săptămâni să doneze sânge împreună cu fiul ei de doar opt ani. "De anul trecut vine şi Ayan cu mine şi e mândru, pentru că i-am explicat câte vieţi putem salva cu sângele nostru. Nu-l doare, i se pune plasture cu anestezic, aşa că spunem bancuri în timp ce i se ia sânge", a povestit Mihaela Rădulescu.

Gestul ei a fost însă criticat în țară, iar vedeta a reacţionat virulent pe pagina sa de Facebook. Într-o notă ironică, ea a făcut referire la sistemul medical românesc aflat în declin şi la cei care i-au interpretat eronat gestul.

"În România s-au terminat problemele sistemului medical, aţi auzit ?! Că altfel nu-mi explic cum toate ziarele şi emisiunile dezbat "reala problemă a ţării" în acest moment - o mama odioasă (adică eu) mi-am pus copilul să doneze sânge - vai vai vai, ziseră ziariştii - şi nişte medici (dintre cei care n-au plecat încă) sunt revoltaţi !? Carevasăzică, medicamentele sunt gratis, spitalele-s de 5 stele, bătrânii nu mai mor pentru că n-au bani de medicamente, copiii români nu mai sunt operaţi în străinătate, bugetul bolnavilor de cancer în România a ajuns mai mare decât cel alocat pentru micul-dejun al parlamentarilor şi treaba merge strună ...în cel mai dezastruos sistem medical din Europa.
Nu ne-a mai rămas decât s-o punem la zid pe Răduleasca pentru proastă-creştere şi lipsă de angajament fatza de educaţia propriului copil. A propos, cât noi dezbatem "arzătoarea chestiune", prin spitalele din România mai mor niste zeci, poate sute de oameni pentru care nu există sânge, Szobi Cheh e uitat de toată lumea şi zace într-un spital unde nu-i dă nimeni sănătatea înapoi pe gratis..."
, a scris vedeta.

"Zic să nu ne oprim, suntem pe calea cea dreaptă, vorbim şi consumăm spaţiu de emisie, hârtie de ziar şi MB pentru...
nimic, ba chiar propun să fiu amendată sau închisă, să vină mascaţii la 5 dimineaţa la uşă şi să mă salte pentru că am îndrăznit să-i dau o lecţie de viaţă copilului meu, despre cum putem salva vieţile altora. Lui i s-a luat sânge simbolic, dar neamurile astea ale lu' Vlad Ţepes au făcut din postarea mea pe FB o "chestiune de importanţă pentru ţară". Aş muri de râs, dacă nu m-ar întrista tot mai mult aberaţiile din media... De aceea, vă transmit din partea lu' fi-miu că el e pregătit să vă înfrunte şi să vă nimicească pe ăştia de gândiţi strâmb şi vă bateţi joc de vieţile altora.
Cel puţin eu o să-i predau şi lecţia asta"
, a mai scris Mihaela Rădulescu.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod