Mihaela Rădulescu, sexy la 43 de ani

Foarte activă pe Facebook, vedeta le-a făcut o surpriză fanilor ei, postând câteva fotografii în care apare în ipostaze provocatoare.
Foarte activă pe Facebook, vedeta le-a făcut o surpriză fanilor ei, postând câteva fotografii în care apare în ipostaze provocatoare. 

Corpul ei tonifiat nu-i trădează nici pe departe vârsta de 43 de ani, iar fotografiile au fost primite cu mare entuziasm de prietenii de pe Facebook ai Mihaelei, scrie Click!

Îmbrăcată sexy, cu picioarele expuse în toată splendoarea, Mihaela a pozat sezual pe o masă de sticlă. Ea a postat și un comentariu amuzant.
 
 

"Am gătat ciorba (nu, era supa, scuze) și fac aroganța promisă - mă pregătesc de culcare, ca tot omu', pardon, ca toată diva:), că, știți, noi, divele, dormim pe masă, încălțate și cu ochii deschiși, ca să nu se strice machiajul", a scris vedeta.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Iunie 2013
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • montespan pe 25 Iul 2013, 22:23
    Se cauta sponsor :)

    In ultimul timp a postat pe facebook o gramada de poze in care apare sexoasa, tzatzoasa si devreme-acasa. Si s-a laudat ca incearca sa intre in cercul de prieteni ai lui Zuckenberg, scrie ea : "m-a pus in pendant".

    0
    0

  • simika pe 21 Iun 2013, 09:51
    arata excelent, dar...

    Mihaela are un corp de invidiat la varsta ei, dar nici eu nu sunt de acord sa si-l expuna in felul asta....un corp frumos poate fi evidentiat mult mai subtil si finut in acelas timp prin imbracamintea potrivita si ...la mare, ca tot e sezonul. Imi place de Mihaela, dar nu in ipostaza de fata, e totusi destul de matura, are un copil la scoala, trebuie sa impuna o anumita prestanta, nu asa....

    3
    0

  • Mentosana pe 20 Iun 2013, 21:52
    Stiai ca poti face videochat fara sa te dezbraci in fata camerei?

    Daca esti interesata sa faci bani pe net fara sa te dezbraci arunca o privire aici. http://camgirlsfan.blogspot.ro/2013/06/videochat-nonadult.html

    0
    0

  • lalal pe 20 Iun 2013, 18:58
    of

    chiar pe masa de la bucatarie? .. dezamagire .. din ce in ce mai mult se observa ca mihaela este doar o aparentza si nimic mai mult ..

    1
    0

  • Lorena pe 19 Iun 2013, 23:57
    pt Mihaela R

    femeia asta se da mare si tare ca-si educa copilul si apare in poze cu fundul aproape gol,degete in gura si pozitie de parca ar filma la xxx?sa-i fie rusine!!!!!!!!!!!!!

    6
    1

  • Lorena pe 19 Iun 2013, 14:09
    alzheimer

    eu cred ca femeia asta a inceput sa uite,FB nu este playboy mai Raduleasco.

    8
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod