Mihaela Rădulescu, scandal cu un ziar austriac care a numit-o "Bătrâna"

Mihaela a reacţionat imediat după ce un ziar austriac l-a ironizat pe iubitul ei


Mihaela a explicat apoi de la ce a pornit scandalul: "Pentru cei care nu știu de ce am scris asta, iată explicația. Într-un ziar austriac a apărut un articol cu titlul Felix și Bătrâna, în timp ce în fotografie suntem eu și el, în fața celebrului avion Dornier, numit Bătrâna. Desigur titlul a fost o glumă proastă a unui așa-zis jurnalist - chiar și fiul meu face glume mai bune, la 11 ani, și cu singuranță nu ar râde de vârsta unei femei, l-am crescut bine, să respecte femeiele, indiferent de vârstă sau aspect fizic.

Sigur, trebuie să aveți un motiv să insultați o femeie care nu v-a făcut nimic rău. Așa că pot doar să încerc să ghicesc: un jurnalist gelos, femeie sau homosexual? Un hater căruia nu-i plac românii sau evreii? O persoană nefericită, complet deranjată de doi oameni frumoși și de succes, atât de îndrăgostiți că nu dau doi bani pe ce cred unii oameni?".

Replica Mihaelei nu s-a oprit aici. Ea a ținut să-l pună la punct pe autorul glumei: "Dragă autorule al acestui articol penibil, îmi pasă pentru că îl iubesc pe Feix, îl admir enorm și și respect fiecare reușită din viața lui.
Mă întreb cum e viața ta? Care e povestea ta de dragoste? Probabil la fel de penibilă și de dezgustătoare ca și gluma ta și probabil cea mai tare reușită a ta a fost să rănești oameni de succes ca Felix. Păcat că nimeni nu te va admira vreodată pentru asta..."
, a scris vedeta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod