Mihaela Rădulescu s-a enervat: "Nu am schimbat nenumăraţi bărbaţi, nu sunt o devoratoare de bărbaţi"

Vedeta a ținut să lămurească câteva informații apărute în presă. Ea "a amenințat" că se gândește să nu mai dea detalii intime din viața sa.
"Pentru amatorii de minciuni din presă, am câteva veşti proaste:
- fiul meu nu s-a întâlnit niciodată cu Dani şi nici cu Felix. Rămân aceeaşi mamă iubitoare şi responsabilă, care nu face greşeli majore. Ayan are un tată minunat şi nu va cunoaşte alt bărbat, decât atunci când voi considera asta un pas logic şi nevătămător pentru el.
- nu mi-am scos nicio coastă şi nici nu a dat vreun bisturiu iama în mine. Duc o viaţă sănătoasă, am o disciplină pe care puţini o pot înţelege şi practică şi nu mă lupt că să înving bătrâneţea, ci că să-mi trăiesc viaţa după pofta inimii mele, cu un chef major de a fi ce şi cum vreau eu"
, a scris Mihaela în engleză, pe pagina sa de Facebook.

"- nu mi-am abandonat niciodată copilul, dar nici pe mine, aşa că ştiu exact în ce doze să-mi planific viaţa de mamă, de profesionistă în muncă mea şi pe cea de iubită.
- nu am schimbat nenumăraţi bărbaţi, nu am fost atât de capabilă, ci mi-am trăit relaţiile şi căsniciile de câte 5,6, 10 ani, atât cât am fost fericită.
Nu sunt o devoratoare de bărbaţi, ci o femeie liberă, care-şi trăieşte iubirile şi care ştie şi ce vrea şi cine e"
, a precizat vedeta.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabi pe 6 Mar 2015, 16:26
    HAI, NU, ZAU? ASTA SA I-O SPUNA LU' MUTU - POATE SE LASA SI EL DEVORAT

    VUAI, FERITI-VA, A SCRIS IN ENGLEZA... A-NVATAT ENGLEZA CAND VINDEA ZIARE LA VATRA LUMINOASA SAU CAND A PLECAT LA BUCURESTI LA 17 ANI CU HAINELE-N GALEATA CA SA SE FACA DIVA? SI NOI AR TREBUI SA CREDEM, SAU MAI BINE SA-NTELEGEM CA NU DEGEABA A SIMTIT NEVOIA SA SE EXPLICE? UITE, EU O SA SCRIU IN FRANCEZA: "QUI S'EXCUSE S'ACCUSE".

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod