Mihaela Rădulescu răspunde la atacuri: "Când ei au spume la gură, eu am un sărut fierbinte pe buze"

Vedeta a ţinut să le dea replica celor care o acuză că se zbate ca să fie mereu în centrul atenţiei.

După ce i-a spus unei concurente de la "Românii au talent" că e grasă şi după ce i-a numit anormali pe homosexuali, Mihaela Rădulescu a devenit ţinta unui val de critici în presă şi pe internet. Ea a postat recent pe Facebook un mesaj în care transmite că toate criticile care o vizează nu o ating şi că îşi trăieşte viaţa aşa cum simte ea de cuviinţă.

"N-au cum să-ţi ia niciodată ce ai în suflet. Nu au cum să-ţi ia ce ai în cap. Nu-ţi pot trăi viaţa, nici nu-ţi pot accesa liniştea şi nu-ţi pot simţi iubirea.

Ei pot doar să te urmărească, cu priviri încruntate, îţi pot arunca peste gardul bunei-cuviinţe nişte vorbe grele şi fără miză şi mai pot visa că te clatină. Tu zâmbeşte-le, dar ignoră-i, căci nu te pot ajunge din urmă, chiar dacă sunt mereu pe urmele tale...", a scris vedeta în vârstă de 45 de ani.

"E valabil pentru oricine are succes şi siguranţă de sine, pentru oricine a ales să-şi îmbogăţească destinul şi să-şi bucure inima, trăind ce vrea, cum vrea, cu cine vrea.
Nu vă temeţi de răutatea oamenilor, ci antrenaţi-vă spre a nu-i mai lăsa în universul vostru. Căci se poate. Eu sunt o dovadă bună :) şi încă vie :)..."
, a adăugat membra juriului de la “Românii au talent".

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Florin pe 6 Mai 2015, 10:36
    M. Tiganu

    O nulitate ajunsa vedeta doar in Romanica.

    12
    0

  • bob pe 27 Apr 2015, 18:02
    ce delicat...

    Ma mir ca nu ne arati prin ziare -pe care buze- !?

    10
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod