Mihaela Rădulescu, rănită la "Dansez pentru tine"

Vedeta a scris pe Facebook că s-a accidentat cu puțin timp înainte de a intra pe scenă și va avea nevoie de radiografie, încât problema medicală persistă.
"Încă n-am povestit nimănui că exact cu 10 minute înainte să intrăm în scenă, când am distrus şi rochia superbă, m-am lovit rău la spate şi am intrat în direct cu spray anestezic. A trecut o săptămână, aproape, de atunci, şi tot nu m-a lăsat durerea - mâine merg să-mi fac o radiografie, să văd, totuşi, ce mi-am defectat. A fost o experienţă plină de trăiri, de lovituri, de lacrimi, de zâmbete, de julituri, un amestec foarte ritmat, cam ca tango-ul argentinian....", a scris ea.

Mihaela a negat că a participat la "Dansez" pentru bani, singurul motiv care a determinat-o să accepte această provocare a fost povestea impresionantă a băieţelului care-şi dorea să-şi revadă mama: "În sufletul meu am dansat doar pentru Sabin, baiatul care visează să ajungă și el dansator și să-și scape familia de necazuri și să-și revadă mama....
E un copil tare trist și muncitor și încercat de soartă... Mi-a făcut tare bine să mă mobilizez pentru el și, mă credeți sau nu, nu mi-a fost deloc ușor."


Vedeta a mai scris că îi lipsesc oamenii de la antrenamente și ritmul alert în care se pregătea pentru emisiune. "Aşa de dor mi s-a făcut de orele alea intense de antrenament şi de dans, de atmosfera aia grozavă de acolo, de Andrei Boanta şi de toţi concurenţii cu care mă întâlneam pe culoar, în pauză, încât am decis să muncesc la fel şi, în loc de obişnuitul antrenament fizic de seară, să fac o combinaţie de dans, gimnastică şi stretching, căci trupul meu a fost tare încântat şi în formă atunci.
Love it! Dansez pentru mine:))))"
, a scris Mihaela.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Noiembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 25 Nov 2013, 21:39
    ce?

    Andrei Boanta a zis???? Ma tem ca e vorba de Bogdan Boanta....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod