Mihaela Rădulescu nu crede în diete drastice şi pastile de slăbit

În numărul din august al revistei "Ce se întâmplă, doctore?", vedeta spune că nu crede în dieta drastice şi pastile de slăbit.
În numărul din august al revistei "Ce se întâmplă, doctore?", vedeta spune că nu crede în dieta drastice şi pastile de slăbit.

În schimb, stilul de viaţă sănătos îi vine ca turnat. "Acum, mai mult ca niciodată, sunt mult mai atentă la ce mănânc. Până acum, făceam doar sport şi duceam o viaţă foarte disciplinată, fără nopţi pierdute, fără alcool. De câţiva ani, am înţeles că şi alimentaţia cântăreşte greu în această ecuaţie şi că, oricât de bună ar fi moştenirea genetică, trebuie susţinută cu o alimentaţie sănătoasă, minimalistă, dar nutritivă, cu un supliment de vitamine care trebuie luate doar după sfatul specialistului. Aşa că mi-am “redecorat” frigiderul pe interior- arată mult mai verde, dar şi cu ouă, lactate, brânzeturi, peşte, fructe şi multe lichide“ a declarat Mihaela Rădulescu pentru “Ce se întâmplă, doctore?”.

Ea îşi educă şi copilul în acelaşi spirit al vieţii sănătoase. “Nu avem “junk food” în casă, sub nicio formă şi încerc, pe cât posibil, să nu consume aşa ceva decât atunci când chiar nu are incotro şi îi e foame...în deplasare. Are voie dulciuri, dar le preferăm amândoi pe cele făcute în casă sau îngheţata şi ciocolata”, completează Mihaela Rădulescu.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Iulie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • evamonica pe 4 Aug 2012, 14:22
    Exemplu

    Parintele este cel mai bun exemplu ptr copilul lui. Conteaza mult ce mananci si ce viata duci.

    8
    0

  • . pe 28 Iul 2012, 19:24
    .

    Felicitari, Mihaela...esti un exemplu de luat in seama, din punct de vedere al alimentatiei!

    9
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod