Mihaela Rădulescu: „N-am luat în viaţa mea bărbatul altei femei“

Vedeta a scris pe Facebook că pe lume există două tipuri de femei: unele care îşi iubesc bărbatul şi unele care tânjesc după al altora.

Într-o postare recentă pe contul ei de socializare, Mihaela Rădulescu le dă din nou un avertisment rivalelor sale, femei care, susţine vedeta, încearcă să-l seducă pe iubitul său, austriacul Felix Baumgartner.

"Carevasăzică, femeile-s de două feluri - cele care îşi iubesc bărbatul cu decenţă sau îl aşteaptă pe cel disponibil pentru ele şi... alea care vor musai bărbatul alteia, procedând ca în junglă, la ora prânzului, când animalelor nu le pasă a cui e puiul, a cui e mama sau tatăl din rază vizuală, câtă vreme foamea rău le chinuia:))", îşi începe Mihaela comentariul.

Vedeta precizează că ea nu a procedat niciodată aşa cum o fac cele care se amestecă în relaţia sa: "N-am luat în viaţa mea bărbatul din viaţa altei femei.

Dar am pierdut şirul celor care au poftit la ai mei:)))."

Ea încheie mesajul cu o urare specială: "S-aveţi viaţă! Şi iubire, dar nu cu orice preţ. Feminitatea, demnitatea şi încrederea în ţine pun mai multă strălucire în ochi şi culoare în viaţă decât ticăloşia şi viclenia...".

Nu este prima postare de acest gen pe care Mihaela Rădulescu o dedică celor care încearcă să-l tenteze pe Felix. La începutul săptămânii trecute, ea a vrut să le dea o lecție femeilor care atentează la liniştea ei și a publicat chiar un nume.

Potrivit ziarului Libertatea, se pare că una dintre cele vizate ar fi sora actriței Liliana Bâclea, scrie Libertatea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod