Mihaela Rădulescu, mesaj pentru iubitul ei: "Mulţumesc pentru că ai ales România"

Vedeta i-a mulțumit lui Felix Baumgartner pentru că a ales să participe la evenimentul sportiv caritabil "Wings for Life" organizat și în țara noastră.
Baumgartner a condus maşina oficială la maratonul caritabil care a avut loc pe 3 mai, iar Mihaela Rădulescu a ținut să-i transmită un mesaj.

"Mulţumesc, Felix! Mulţumesc pentru că ai ales România, deşi puteai să fii şoferul maşinii de finish în alte 34 de ţări, la Wings For Life. Mulţumesc că ai avut încredere în mine şi în ce ţi-am spus despre ţara în care m-am născut. Mulţumesc pentru miile de poze pe care le-ai făcut răbdător şi zâmbitor, mulţumesc în numele tuturor celor care au alergat...oricât au putut, până i-ai prins din urmă", a scris ea pe Facebook.

"Mulţumesc pentru că ai lăsat urme frumoase în sufletele tuturor prietenilor mei, dar şi în ale celor cărora doar le-ai zâmbit.
Mulţumesc că ai făcut parte din această frumoasă poveste românească. Mulţumesc pentru că ai fost o sursă de inspiraţie şi pentru că ai avut un comportament modest, în ciuda faptului că eşti o legendă vie, un adevărat erou al vremurilor noastre. Sunt mândră să fiu a ta şi să fac echipă cu tine"
, a adăugat vedeta.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 6 Mai 2015, 17:16
    extraordinar !

    Daca mesajul e pt Felix,dece il publicati?Ce treaba avem noi?

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod