Mihaela Rădulescu, jefuită la Monaco. Vedeta a rămas fără telefonul mobil

În husa aparatului, diva avea 200 de euro şi trei cărţi de credit. Ea a reuşit să blocheze cardurile bancare, dar a rămas fără imaginile şi numerele din agendă.

Mihaela Rădulescu a aflat din proprie experienţă că hoţi sunt pretutindeni. Vedeta însoţeşte echipajul României pe parcursul ultramaratonului caritabil de 7 zile şi 7 nopţi "No Finish Line", de la Monaco, organizat în beneficiul copiilor săraci. Experienţa frumoasă şi motivantă a fost umbrită însă de un episod neplăcut: hoţii i-au furat vedetei telefonul mobil. În husa aparatului, vedeta ţinea 200 de euro şi trei cărţi de credit.

Ea a reuşit să blocheze cardurile bancare, pe care hoţii le-au abandonat pe marginea drumului, unde au fost găsite de poliţişti, dar a rămas fără numerele salvate în agenda telefonică.

Cel mai mult, ea regretă imaginile stocate în telefon, pe care nu apucase să le descarce în computer.

"Legenda zice că la Monaco nu fură nimeni nimic, pentru că ţara asta e plină de camere video şi mai e şi în Cartea Recordurilor drept ţara cu cei mai mulţi politişti afectaţi pe cap de locuitor... După câteva ore, Poliţia din Monaco m-a anunţat că mi-au găsit cover-ul telefonului cu cele trei cărţi de credit aruncate lângă traseu. Tocmai ce apucasem să le anulez pe fiecare în parte...
Culmea, cel mai tare sufăr după pozele şi filmuleţele adunate în el în ultimele luni"
, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

Vedeta nu a fost singura prădată la această competiţie internaţională. Şi delegaţia de organizatori, dar şi câţiva dintre participanţi au rămas fără geci şi fără telefoane mobile, scrie ziarul Click!.



Din 16 noiembrie, Mihaela Rădulescu postează zilnic pe contul ei de Facebook informaţii despre echipa României şi imagini cu cei patru sportivi, Tomi Coconea, Daniel Hălăştăuan, Daniel Pisică şi Geanina Stana.

Pe lângă sprijinul logistic pe care vedeta îl acordă ultramaratoniştilor români, ea a mărturisit că s-a implicat şi financiar în susţinerea acestei aventuri.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Noiembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 22 Nov 2013, 18:29
    saraca lb romana...

    Nu cred ca locuitul in Monaco(ca nu are vreo viata sociala cu nativii monegasci) o face pe Radulescu sa scoata asa perle...' politisti afectati pe cap de locuitor ' Ea este cu siguranta afectata !

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod