Mihaela Rădulescu, în juriul de la "Românii au talent"

Pro TV face o mutare surpriză pentru a contracara mișcările concurenței și înlocuiește vedetele care au plecat cu alte nume importante din showbiz.
Din această toamnă, Mihaela Rădulescu va face parte din juriul show-ului "Românii au talent". Potrivit informațiilor deținute de Paginademedia.ro, discuțiile dintre Mihaela și producătorii de la Pro TV s-au încheiat deja, iar negocierile au ajuns în faza semnării contractului.

Oficialii Pro TV nu au comentat informația, iar Mihaela Rădulescu nu a putut fi contactată de reporterii de la paginademedia.ro.

Actualmente, din juriul de la "Românii au talent" fac parte Andi Moisescu și Andra, după ce Mihai Petre a plecat la Antena 1.
Un alt nume posibil pentru viitorul sezon este Cabral.

În discuții avansate pentru "Românii au talent" a fost și Mihai Bendeac, dar negocierile au eșuat după ce Antena 1 a trimis mai multe notificări către Pro TV, anunțând că acesta este încă sub contract cu trustul Intact.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Septembrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 18 Nov 2014, 16:47
    original !

    Pai...ce au ei in cap : "sa contracareze miscarile concurentei" !? ..si noi,care asteptam un juriu format din specialisti.. Tot facaturi intereseaza...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod