Mihaela Radulescu il sarbatoreste pe Florin Piersic

de Nicoleta Tarantus, 24 Martie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Mihaela Radulescu il sarbatoreste pe Florin Piersic

In ziua de Florii, cu incepere de la ora 22.00, Prima TV prezinta "Hoinarind printre amintiri", un spectacol aniversar prezentat de Mihaela Radulescu, dedicat marelui actor Florin Piersic, cu ocazia celor 50 de ani de cariera.

Ciocoflenderilor, alaturi de Margelatul ii veti putea vedea si pe Stela Popescu, Draga Olteanu Matei, Rodica Popescu Bitanescu, Ileana Stana Ionescu, Emilia Popescu, Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Andra, Madalina Manole, Marina Voica, Alexandru Arsinel, Nae Lazarescu si Vasile Muraru, Jean Constantin, Dorel Visan, Ovidiu Komornyik, Gabriel Cotabita si Dumitru Farcas.  

A doua parte a spectacolului va fi difuzat luni, 5 aprilie, de la ora 13:30, pe Prima TV.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • spectator batjocorit pe 25 Mar 2010, 14:53
    spectacol??

    Care poate fi legatura dintre o "varza" de obiecte valmasite pe scena care au alcatuit asa zisul decor, muzica ruseasca si spaniola, dansurile (de nivel de trupa de camin cultural) cica rusesti sau musulmane(pe muzica americana!!!), un om pe catalige si in final un caraghios cu coroana si sticla de la SC Veritas?? Si care poate fi legatura dintre toate acestea si Florin Piersic? NICIUNA!! TOTUL , inclusiv prestatia "divei" Mihaela Radulescu , cu excese verbale, fandoseli si gafe rasunatoare aproape la fiecare interventie, a transparat lipsa de respect fata de nivelul cultural al celor din sala si fata de celebrul lor invitat . Penibila aceasta Corina Voicu al carei scop de "organizator" a fost atat de clar banul, incat se poate intui usor cum a "regizat" aceasta mizerie: pe principiul costului minim. Aceasta " incropeala' -nu spectacol- a fost o jignire pentru spectatori si pentru Florin Piersic

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod