Mihaela Rădulescu, "desfiinţată" de Mircea N. Stoian: "Îşi foloseşte sexualitatea latentă pentru a atrage atenţia"

Stoian a făcut o analiză nemiloasă a comportamentului pe care Mihaela Rădulescu l-a afişat în ultima vreme


Mircea N. Stoian consideră că Mihaela este speriată de gândul că ar putea fi considerată o femeie bătrână. "Aflată la vârsta la care fireasca manopauză dă târcoale tot mai des, Mihaela îşi foloseşte sexualitatea latentă pentru a atrage atenţia. Decolteul generos, expus ostentativ în fiecare emisiune, indiferent de ţinută, afirmaţii de genul «Îmi plac ochii albaştri şi bărbaţii frumoşi» pun şaua fix pe iapa sexualităţii, ingredient necesar unei emisiuni de acest tip", a scris el.

Diva monegască a excelat în ultima vreme doar prin apariţiile ei în presa cu vedere, ba la prohabul paraşutistului supersonic, ba la figurile imberbului cu barbă DaniMircea N Stoian
"Pe rând, pe scurt.
Despre micuţele dansatoare grăsuţe. Mihaela a fost la rândul ei gimnastă. Obscură pe cât se pare. Cuvintele ei scot la lumină frustrări adânc ascunse. Ea ar fi vrut să se identifice din punct de vedere mental cu cele două tinere gimnaste şi cu situaţia lor, de prezenţe intens mediatizate. Dar poziţia de jurat şi o «gelozie» prost marcată a făcut-o să le găsească defecte exact acolo unde ea insistă cel mai mult în construcţia imaginii proprii. La sunculite. Despre tăvălitul prin făină.
Mesajul subliminal este «uite că şi eu, la vârsta mea, pot fi ca ea chiar dacă nu arăt aşa de bine ca ea. Sunt încă dispusă să mă expun». Blocarea degetului mic al concurentei – sediul simbolic al trecutului- şi linsul făinii (semn clar al dorinţei de identificare fizică şi osmoza cu concurenta, dar şi semn al unei «gelozii» greu stăpânite) sunt semne că Mihalela Rădulescu are probleme mari cu trecerea timpului peste propria persoană şi cu adaptarea la situaţiile impuse de condiţia unei femei de 45 de ani.
Foarte probabil, peste 10-15 ani să o vedem cu fustiţă scurtă cu vedere la chiloţi, însoţită de un frumos june adolescent pentru că, spun semnele şi semnalele, Mihaela Rădulescu nu a învăţat să îmbătrânească frumos şi decent"
, a mai scris Stoian în analiza sa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod