Mihaela Rădulescu, de acord cu eutanasierea maidanezilor

După ce inițial s-a abținut să comenteze subiectul câinilor fără stăpân, vedeta a decis să ia poziție şi să reacţioneze la nepăsarea autorităţilor. Mihaela a scris pe blogul său că, deşi este iubitoare a animalelor şi are trei câini, trebuie găsită o soluţie pentru problema câinilor vagabonzi. Ea este de acord cu eutanasierea patrupedelor, deoarece vieţile copiilor şi ale bătrânilor sunt mult mai importante.
"Politicienii noştri nu sunt capabili să gestioneze o criză în timp real. Ne-am convins în nenumărate ocazii. Prima prioritate ar fi strângerea urgentă a tuturor câinilor fără stăpân de pe străzi. Pe loc şi fără bâlbâieli de organizare. Nu trebuie să inventăm mersul pe jos, ci doar să constatăm că nicăieri în Occident NU EXISTĂ CÂINI VAGABONZI! Şi în niciun caz, MULTIPLE HAITE DE CÂINI AGRESIVI! Şi pentru asta nu avem nevoie doar de legi, ci şi de bun simţ și spirit civic, mai ales după toate atacurile tragice din ultima vreme.
Punct!"
, a scris Mihaela pe www.22foryou.co. 

Vedeta a dezvoltat subiectul și a explicat cum crede că ar trebui să decurgă procesul de eliminare de pe străzi a câinilor vagabonzi. "Odată rezolvată această problemă (care necesită logistică şi organizare, din păcate elemente necunoscute politicienilor noştri), etapa următoare este generată strict de bugetul disponibil şi/sau conştiinţa colectivă – câinii pot fi ţinuţi şi hrăniţi în adăposturi, castraţi sau nu, iar în lipsa mijloacelor necesare, pentru a NU-I CHINUI CU MÂNCARE PUŢINĂ ŞI ÎN SPAŢII MESCHINE, după o perioadă de X zile pot fi adoptaţi sau eutanasiaţi toţi cei rămaşi.
Am destui prieteni care au adoptat câini şi care au grijă minunat de ei, dar cred că nici lor nu le-ar plăcea să le fie copiii omorâţi de un câine vagabond. Copiii şi bătrânii noştri sunt mai preţioşi decât orice câine şi cine neagă acest adevăr este javră şi nu om. Iar toţi iubitorii de câini (subsemnata are 3) n-au decât să-i adopte, cu amendamentul că părăsirea ulterioară pe stradă ar trebui pedepsită grav printr-o lege. E momentul să oprim toată mascarada asta şi furtul da bani prin false sterilizări şi sifonarea banilor prin unele ONG-uri fantomă.
M-am abţinut zile bune să deschid subiectul, dar cred că ipocrizia unora şi moartea unui copil nevinovat m-au făcut să iau, totuşi, atitudine"
, a mai scris Mihaela Rădulescu. 
 
Poziţia ei pe acest subiect coincide cu cea a "rivalei" sale, Andreea Marin, care se exprimase, cu câteva ore mai devreme, tot în favoarea eutanasierii câinilor. 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Septembrie 2013
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • EU pe 11 Sep 2013, 16:17
    OFF

    offff toata lumea isi da cu parerea ..daca ati stii ca bugetul primariei pe cap de maidanez tinut in adapost este in jur 60 ron si alocatia unui copil este in jur de 40si ceva .....ati mai gandi asa?da?stie cineva care este bugetul pentru casele de copii?nu?ma gandeam eu

    1
    0

  • Diana pe 11 Sep 2013, 13:53
    Arca lui Noe

    Cine a hotarat ca oamenii sunt mai importanti decat animalele ? Oare nu am fost pusi cu totii pe Arca?

    1
    0

  • Radu pe 11 Sep 2013, 09:34
    Bre, medicinistule

    Tare mai esti istet, mäi, sä nu-tzi fie de deochi. Ptiu,ptiu, ptiu. De unde stii cum se face euthanasierea? Ai fost cumva euthanasiat färä succes si ai rämas cu sechele MINTALE ? Lipsä acutä de neuroni? Si plângi sub fusta mamei, cä vine bau-bau si nu mai rämân haitele pe stradä, sä se "JOACE" de-a moartea cu copiii. Precis cä nu stii ce inseamnä sä-tzi moarä copilul, pt. cä nu ai, nicio femeie nu-si leagä viatza de un INFANTIL. Stii cum se omoarä vacile, pe care-i savurezi? Prin curent electric. Si nu plânge nimeni, ba mänâncä pe ruptele toate animalele COMESTIBILE - România este pe locul I in Europa pt. incidentza bolilor vasculare si diabetului - care, derivä de la pofta cu care infulecä, mai ales carne si gräsimi, deci sunt supra-supra-supra ponderali. In toatä Asia se mänâncä dulcii cätzelusi, ba cei negrii sunt buni pt. potentzä. In România se mänâncä copiii. Nu o mai COMPLIMENTA pe Mihaela cä are idei imbecile. Reusesti sä le apreciezi pe ale tale? Nu, de bunä seamä, altfel te-ai abtzine

    0
    2

  • Ionut pe 9 Sep 2013, 22:35
    Manipularea functioneaza

    Te-am admirat, Mihaelo, dar nu se va mai intampla. Multe lucruri nu se leaga in ceea ce priveste tragedia lui Ionut. "Eutanasie" rimeaza cu "prostie"...

    6
    5

  • Medicinist pe 9 Sep 2013, 19:29
    In orice problema se urmareste a se trata cauza si nu efectul...

    In primul rand este usor sa ai pareri...cu atat mai usor cu cat sunt mai imbecile ideile vehiculate (a se vedea cazul de fata!). Studiile au aratat ca eutanasia nu este o solutie pe termen lung; controlul abandonului si sterilizarea sunt singurele sa tina situatia sub control in mod eficient si civilizat. Pt. cei care cred ca, intr-adevar, cainii vor fi eutanasiati folosindu-se o injectie a carui cost se ridica la circa 200€ pe caine, pot sa va spun doar ca sunteti naivi. Animalele acestea vor fi "eutanasiate" cu lopeti, furci si topoare. Ca sa lamurim inca un aspect al problemei: EUTANASÍE s. f. 1. Moarte fără dureri. 2. Metodă de provocare a unei morți nedureroase unui bolnav incurabil, pentru a-i curma o suferință îndelungată și grea. Potrivit definitiei si fara a folosi pre multi neuroni se poate trage concluzia ca ceea ce se doreste ( cu atat de multa fervoare) este OMORAREA cainilor fara stapan si nu atat de mult "eutanasierea" . Ar fi timpul sa spunem lucrurilor pe nume. Multumim totusi pt. incursiunea in arta discursului logic, draga doamna.

    9
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod