Mihaela Rădulescu, cu masca de oxigen pe faţă

Obrazul subţire cu oxigen se ţine! Cam aşa poate fi rezumat trucul pe care vedeta îl foloseşte pentru a fi în formă la 46 de ani.
Pe lângă orele pe care le petrece făcând sport, Mihaela are micile ei secrete care o ajută să se simtă tânără.

"Să arăți bine cere multă muncă și multa dragoste... pentru tine însăți!", a scris vedeta pe pagina sa de Facebook. "Dacă încă se mai miră unii că arăt în regulă la 46 de ani, e și pentru că am grijă de mine în toate felurile - de la viața disciplinată, în care sportul și alimentația corectă sunt obiceiuri zilnice, până la anumite proceduri cosmetico-medicale în care cred și care nu sunt pierdere de vreme sau de bani.
Fac lunar ședințe de oxigenare în camera hiperbarică, sunt extrem de încântată de rezultatele vizibile. Și nu le fac doar la Monaco, ci și în România. Dacă musculatura corpului e lucrată intens și zilnic, dau aceeași șansă musculaturii faciale, dar și tenului care trebuie să strălucească, să fie ferm și curat"
, a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

Vedeta a explicat şi care este motivul pentru care are nevoie de astfel de tratamente de înfrumuseţare. "Nu de alta, dar în meseria mea contează și ce se vede.
Iată, am mai mărturisit încă un secret"
, a scris ea.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 3 Oct 2015, 22:54
    nelamurire

    Pana la urma...care e MESERIA Mihaelei Radulescu?!-pt care ne povesteste ca trb sa se intretina-

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod