Mihaela Rădulescu a pierdut procesul cu patronul revistei Ciao!, dar mai are o șansă

Vedeta a fost dată în judecată după ce a scris pe pagina sa de Facebook mai multe postări critice despre Radu Budeanu, fostul soț al Danei Budeanu, prietena ei cea mai bună. Ea va trebui să-i plătească daune morale omului de afaceri, proprietarul publicației Ciao!.
Procesul a survenit în continuarea unei decizii de anul trecut a instanței, care a obligat-o pe vedetă să șteargă de pe pagina sa de Facebook postările despre omul de afaceri. În plus, instanța o obliga pe Mihaela Rădulescu să se abțină de la afirmații defăimătoare pe pagina sa de socializare până la pronunțarea în dosarul de fond în care se judecă disputa dintre Budeanu și vedeta Pro TV, relatează site-ul paginademedia.ro.

Mihaela Rădulescu a menționat de mai multe ori că își dorește ca Budeanu să-i dea fostei soții o procură pentru ca aceasta să poată pleca în vacanță cu copiii, în afara țării.
Vedeta l-a acuzat pe Budeanu, în postările sale, de șantaj și corupție.

Tribunalul București a decis recent, pe dosarul de fond, să admită în parte cererea de chemare în judecată formulată de Radu Budeanu. Instanța o obligă pe Mihaela Rădulescu să-i plătească omului de afaceri daune morale de 4.000 de lei, potrivit informațiilor postate pe portalul instanțelor din România. Tribunalul a respins în rest cererile lui Budeanu, însă pe Portalul Instanțelor nu se precizează care au fost acestea, menționează paginademedia.ro.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în 30 de zile de la comunicare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod