"Miezul zilei", o emisiune noua la TVR 1

Facebook Twitter Comenteaza


Din 6 octombrie 2006, TVR 1 difuzeaza un nou show pentru femei - Miezul zilei, prezentat de luni pana joi de Iuliana Marciuc si vineri de Leonard Miron. Difuzata zilnic, in direct, de la ora 12.00, la TVR 1, emisiunea isi propune sa ofere telespectatoarelor informatii proaspete din domenii precum: sanatate, bucatarie, nutritie, moda, juridic etc.  

In prima editie, Iuliana Marciuc va avea doi invitati, care de altfel vor fi si invitatii permanenti ai emisiunii: Marian Darta (intors de curand de la saptamana modei din Milano cu informatii calde), care va prezenta rubrica "Ce se poarta" si Radu Stefanescu, astrolog recunoscut, care va face atat horoscopul zilnic, dar si pe cel al vedetelor invitate in platou.
    
Printre rubricile emisiunii se numara si "Mondenitati" (rubrica mondena cu invitati jurnalisti), "Povesti de viata", "Fetele vedetelor", "Ce e bine pentru tine".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Groza Andreea pe 14 Mai 2010, 16:11
    Propunere colaborare barter

    Stimata doamna/Stimate domn, Buna ziua. Va contactez din partea companiei ADESGO DIAMOND, cel mai mare producator de ciorapi pantalon, sosete, din fire poliamidice si lycra, pentru femei si copii din Romania. Ne-am dori sa construim o oferta cu privire la o potentiala colaborare de tip barter ce si-ar propune sa atinga 2 tinte. Pe de o parte este vorba despre oferirea produselor noastre catre toate persoanele de sex feminin din industria dumneavoastra, intrucat apartia televizata presupune un aspect impecabil din toate punctele de vedere. Mai mult de atat, potentialul colaborator beneficiaza de produsele noastre in functie de cantitatea, marimile, culorile si modelele dorite din gama Diamond by Adesgo (www.adesgo.ro). Pe de cealalta parte, dumneavoastra ne oferiti posibilitatea ca brandul/logo-ul DIAMOND sa isi faca aparitia in cadrul emisiunilor televizate de canalul dumneavoastra. Daca sunteti interesati de o posibila colaborare, asteptam cu interes raspunsul dumneavoastra pe aceasta adresa de e-mail si , de asemenea, va stam la dispozitie in ceea ce priveste si alte detalii. Va multumim pentru timpul acordat! Va dorim o zi buna! S.C ADESGO S.A sales team!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod