Mickey Rourke adoptă un maidanez din România

de Daniel Dumitrescu, 29 Martie 2012

Actorul american, aflat în România pentru filmările la thrillerul "Dead in Tombstone", a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că a decis să adopte un câine maidanez pe care l-a găsit pe platouri. El i-a dat numele Foxy.

Actorul american, aflat în România pentru filmările la thrillerul "Dead in Tombstone", a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că a decis să adopte un câine maidanez pe care l-a găsit pe platouri. El i-a dat numele Foxy.

Un mare iubitor de animale, Mickey Rourke a decis să adopte un câine vagabond din România, după ce a văzut că pe străzile Bucureştiului există multe animale fără stăpân. În aceeaşi conferinţă de presă, celebrul actor american a anunţat că intenţionează să construiască şi un adăpost pentru câinii maidanezi din Bucureşti, informează Mediafax.

"Câinii mi-au salvat viaţa", spunea, într-un interviu din 2011, Mickey Rourke. În anii 1980-1990, Mickey Rourke era pe punctul de a deveni o legendă a Hollywood-ului, însă a început să aibă probleme, să devină imprevizibil, dificil şi chiar periculos, din cauza abuzului de droguri şi avea simptomele unor boli mintale.

În această perioadă, după cum povesteşte actorul, s-a întors la cariera de pugilist profesionist şi a suferit distrugeri masive la nivelul feţei, având nevoie ulterior de o reconstrucţie facială.

Şi-a pierdut soţia, prietenii şi cariera. Rourke a declarat că, într-unul din aceste momente, s-a uitat la Beau Jack, un Chihuahua pe care îl avea, care părea să-l întrebe: "Cine va avea grijă de mine?". În acel moment, spune vedeta, a început să-şi schimbe viaţa. A adoptat mai mulţi câini, a început să apere drepturile animalelor şi şi-a reluat cariera de actor, relatează Mediafax. Starul a spus că a ieşit din depresie datorită câinilor săi.

Actorii americani Mickey Rourke şi Danny Trejo filmează zilele acestea în Bucureşti, pentru thrillerul "Dead in Tombstone", în regia lui Roel Reine.

Filmările au început pe 19 martie şi se vor desfăşura în proporţie de 90% în studiourile Castel din Bucureşti, până la sfârşitul lunii aprilie, au declarat pentru Mediafax reprezentanţii casei de producţie.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod