Micile Vedete au calatorit cu Masina Timpului

Cu ocazia celei de-a VI-a editii a Caravanei Micile Vedete, peste 5000 de elevi din peste 15 scoli din Bucuresti s-au bucurat sa vizioneze filmul pentru copii, “Misterele Trecutului”, film educativ care face parte din seria de aventuri ale micilor detectivi.
Micile Vedete protagoniste in filmul “Misterele Trecutului” au fost aplaudate la scena deschisa si felicitate de colegii lor, care au fost impresionati de prestatia micilor actori. Ariana Pendiuc si Ema Pendiuc - regizorul, respectiv producatorul filmului - le-au vorbit elevilor despre ideea din spatele filmului si despre provocarile intampinate pe platoul de filmare.

In filmul pentru copii “Misterele Trecutului”, Detectivel (Matei Burgui, 10 ani) este surprins de o lumina albastra si, curios din fire, incearca sa identifice sursa acesteia. Pentru rezolvarea acestui caz, Detectivel este ajutat de catre Asistentul de Detectiv (Silviu Ciuperca, 9 ani), un baiat superdotat, care este si el pasionat de elucidarea misterelor.
Impreuna descopera existenta unei camere secrete in incinta scolii, unde sunt ascunse o multime de inventii, iar masina timpului ii duce in urma cu 25 de ani. Oare vor reusi sa se intoarca in vremurile noastre?

Caravana Micile Vedete, editia a VI-a, este un proiect derulat alaturi de partenerii Scolii de Film si Televiziune pentru Copii Micile Vedete: Napolact, care le-au oferit copiilor delicioasele iaurturi Cedra cu fructe si Giusto, care le-au oferit copiilor sucurile aromate Giusto Natura Lemonade.

Cedra Cinstit cu Fructe este singurul iaurt cu fructe care are o reteta simpla, cu doar trei ingrediente: iaurtul unic Cedra, bucati de fructe si un dram de zahar.
Cedra de la Napolact isi propune astfel, sa revolutioneze piata iaurturilor cu fructe si sa ofere consumatorilor un iaurt cu fructe cinstit: fara conservanti, coloranti, arome, stabilizatori si nimic din ce nu si-ar avea rostul intr-un produs natural.

Gama Giusto se adreseaza consumatorului dornic sa îsi satisfaca setea si sa se bucure de savoarea naturala a fructelor. Giusto confera prospetime, energie si dinamism deoarece îmbina sucul natural de fruct cu apa pura de munte provenita din regiunea Azuga, o zona protejata natural, departe de orice factor de poluare.

Școala de Film și Televiziune pentru Copii „Micile Vedete” (www.micilevedete.ro) este un proiect educațional nonguvernamental, unic in România, care se adreseaza exclusiv copiilor cu varste cuprinse intre 6 și 12 ani, oferind instrumente de dezvoltare personala si inteligenta emoționala prin intermediul a trei discipline inovative, special create și adaptate: Tehnica de filmare, Interpretare si Dictie pentru copii.

La 5 ani de la inființare, Școala „Micile Vedete” se mandrește cu un portofoliu de 21 de filme de scurt metraj pentru copii, majoritatea cu teme educative, care au avut importante participari la festivalurile de film pentru copii din Europa, Statele Unite, Orientul Mijlociu, Asia și Australia, dar si peste 40 de apariții ale copiilor în spoturi publicitare, sociale si filme de lung metraj.
Dovada seriozitatii și calitatii acestui proiect este dată și de selecționarea la Festivalul de Film de la Cannes, în 2015, 2014, 2012, 2011 și 2010 a filmelor  realizate de Școala Micile Vedete, „Mașina de făcut teme”, „Aventurile Micilor Vedete în parc“,  “Micile Vedete descoperă secretul magneților”, „Micile Vedete la Școală”, „Micile Vedete la țară”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod