Michelle Obama: "La 45 de ani, ma simt in cea mai buna forma"

de Nicoleta Tarantus, 29 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Michelle Obama:

Prima Doamna a Americii spune ca se "rasfata" cu cartofi frantuzesti si isi poate mentine silueta intacta... cu putin sport, bineinteles.

"Sunt innebunita dupa cartofi prajiti, burgeri si placinte. Am incercat toate alimentele pe care, in mod normal, o femeie nu ar trebui sa le consume, daca isi doreste o silueta de invidiat. As fi foarte deprimata daca nu as putea manca ceea ce imi place. Ar fi un adevarat chin pentru mine", declara Michelle Obama, in varsta de 45 de ani, in numarului din noiembrie al revistei Prevention, citata de People.

"La Casa Alba sunt niste bucatari exceptionali, iar daca imi doresc sa mananc placinta, mereu imi sta la dispozitie o bucatica. Nu fac excese, acesta este secretul. Cate putin din fiecare", mai declara Michelle.

Un alt secret pe care l-a dezvaluit se refera la repriza de exercitii din fiecare dimineata: o combinatie de Pilates, cardio, ridicari de greutati si fandari. "Ador exercitiile pentru brate", mai adauga aceasta.

Michelle Obama, la cei 45 de ani, se simte in cea mai buna forma: "Acum am mai mult timp sa fac sport, mai ales ca fetele au crescut si isi pot purta singure de grija".

Cheia unei silueta de invidiat, mai spune Obama, este moderatia: "Nu vreau ca fetele mele sa fie obsedate de ceea ce mananca sau de greutate. Nu avem nicio regula de genul: 'Fara fast-food!'. Imi doresc sa stie sa ia singure decizii. Atunci cand fiica mea cea mare ma intreaba 'Pot sa mananc placinta?', ii spun 'Nu ai mancat si ieri? Ce parere ai despre asta?' si astfel ea ajunge la concluzia ' Are dreptate! Nu ar trebui sa mananc placinta in fiecare zi'".

 

Credit foto: People.com


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod