Michel Telo vine în România pe 19 august

Cântăreţul brazilian care a devenit celebru cu hitul "Ai se eu te pego", va susţine un concert în România pe 19 august, informează SBA Production&Events.
Cântăreţul brazilian care a devenit celebru cu hitul "Ai se eu te pego"  va susţine un concert în România pe 19 august, informează SBA Production&Events.

Concertul va fi susţinut pe litoral, într-un club din staţiunea Mamaia. Negocierile au durat mai bine de şase luni, însă SBA Production& Events, echipa care i-a adus pe Jeremih şi Mohombi în concert la noi, a bătut palma cu echipa lui Telo, relatează cotidianul Click!.

Michel Telo va veni împreună cu stafful său, care numără 30 de persoane.
Brazilianul va ajunge la Constanţa cu un avion particular direct de la Ljubljana, Slovenia, iar după concertul lui va mixa un DJ din Sao Paolo.

Încă nu se ştie data la care vor fi puse în vânzare biletele, însă organizatorii aşteaptă în jur de 15.000 de persoane, informează Click!.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Iunie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod