"Michael s-a sinucis!"

Conrad Murray, medicul lui Michael Kacskon, susţine că megastarul a murit din cauza stresului provocat de datoriile sale imense.

Conrad Murray, medicul lui Michael Jacskon, susţine că megastarul a murit din cauza stresului provocat de datoriile sale imense.

Medicul lui Michael, pus sub acuzare şi judecat pentru omor din culpă după decesul cântăreţului, a spus în faţa instanţei că are probe prin care poate să demonstreze că artistul a murit din cauza stresului. Conrad Murray a susţinut că situaţia financiară dificilă cu care se confrunta Michael l-a adus în pragul colapsului, iar megastarul şi-a injectat singur o doză fatală de Propofol, relatează site-ul tmz.com.

Procurorii au cerut ca doctorul să rămână în arest până la judecarea recursului pe care acesta l-a formulat.

În apelul său, cel mai interesant capitol este cel intitulat "Situaţia financiară a lui Michael Jackson", notează TMZ.

"Michael Jackson avea datorii de 440 milioane de dolari şi avea nevoie disperată de onorarea contractului pentru concertele de pe arena O2 din Londra. Era pe cale să-şi piardă toate proprietăţile din cauza falimentului. Presiunea cu care lupta, pe fondul insomniei, pentru a redeveni vedeta de la începutul carierei l-a doborât", au spus avocaţii medicului.

"Motivaţia lui şi disperarea care l-a cuprins sunt relevante pentru a arăta că există posibilitatea ca el să fi acţionat într-o manieră iraţională", şi-au încheiat pledoaria apărătorii lui Conrad Murray, marşând pe varianta sinuciderii megastarului.

Potrivit TMZ, avocaţii consideră că judecătorii au greşit pentru că nu au ţinut seama de situaţia financiară dificială a lui Michael Jackson.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vasy pe 21 Oct 2012, 11:37
    e posibil

    sa fie si asa.era plin de datorii mj.pai numai chiria era de 100000 de dolari lunar.in plus a fost si jecmanit destul pt ca avea un suflet bun.se poate spune ca el nu s-a bucurat de proprii lui bani,ci mai degraba altii. si nu cred ca s-a sinucis.practic nu putea dormi,nu se putea odihni.el trebuia sa fie in forma a doua zi pt. repetitii.de aceea a avut nevoie de inca o doza de anestezic din acela.el oricum era dependent de aceste substante puternice.dar el nu a avut intentii suicidare.a fost accidentala moartea lui nu voluntara.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod