"Michael nu era pregatit pentru cele 50 de concerte"

14 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza


Aceasta este declaratia lui Joe Jackson, tatal lui Michael Jackson, potrivit Mediafax. In varsta de 79 de ani, Joe a declarat intr-un interviu acordat postului de televiziune american ABC ca starea sanatatii fiului sau, care trebuia sa faca fata unui program artistic mult prea incarcat, il îngrijora.

"Michael si-a dat acordul pentru 10 concerte, insa organizatorii au adaugat apoi prea multe spectacole", a continuat Joe Jackson, referindu-se la seria de 50 de concerte programate la O2 Arena din Londra.

"Eram ingrijorat pentru sanatatea lui.
Stiam ca Michael nu putea sa sustina toate aceste concerte fara intrerupere, pentru a se odihni", a adaugat Joe Jackson.

Randy Phillips, directorul AEG Live, organizatorul concertelor de la Londra, a declarat pentru ABC ca ideea cresterii numarului de concerte, de la 31 la 50, i-a apartinut chiar lui Michael Jackson si ca acesta era "intr-o forma excelenta" in timpul repetitiilor.

In acelasi interviu acordat postului ABC, tatal lui Michael Jackson a declarat ca el crede ca Michael "a fost victima unei crime".
Totodata, Joe Jackson a declarat ca nu era la curent cu faptul ca fiul sau era dependent de medicamente. "Nu cunosteam nici macar numele medicamentelor pe care le lua Michael", a explicat Joe Jackson.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod