Michael Jackson, "chiriasul" lui Rod Stewart

11 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Michael Jackson,

Mult asteptata revenire a lui Michael Jackson pe scenele londoneze se desfasoara conform planului, datorita ajutorului pe care starul il primeste de la legendarul rocker Rod Stewart, mentioneaza The Sun. Stewart ii va "inchiria" lui Jacko resedinta sa din Essex, pe durata celor 10 concerte pe care Michael le va sustine in luna iulie, pe scena O2 din Londra.

Mai mult decat atat, Jackson le-a promis fanilor ca va reveni cu piese noi, inaintea demararii seriei de concerte. Randy Phillips de la AEG Live, organizatorul show-urilor, a declarat: "Va exista un nou single Michael Jackson, inaintea primei date de concert.".

Mai mult decat atat, starul isi doreste un show de exceptie si intentioneaza sa apeleze la ajutorul efectelor speciale, pentru a pune la punct spectacolul dorit.

Phillips a adaugat: "Vrea sa foloseasca niste efecte tehnice care nu au mai fost vazute pana acum.".

Pentru a putea face fata cu bine show-ului live de o ora si jumatate, Michael antreneaza o armata de dansatori, care ii vor dubla miscarile foarte complicate.

Biletele pentru seria de 10 concerte vor fi puse in vanzare vineri, 13 martie, iar organizatorii se asteapta ca acestea sa se vanda in cateva minute.

Foto: lawofhollywoodland.files.wordpress.com


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod