Michael Jackson a ordonat ca fratele său să fie împuşcat

de Daniel Dumitrescu, 7 Mai 2012

Megastarul a ordonat ca fratele său, Randy Jackson, să fie împuşcat, după o altercaţie pe care a avut-o cu acesta, într-un acces de furie alimentat de medicamente şi paranoia, a declarat unul dintre bodyguarzii cântăreţului american.
Megastarul a ordonat ca fratele său, Randy Jackson, să fie împuşcat, după o altercaţie pe care a avut-o cu acesta, într-un acces de furie alimentat de medicamente şi paranoia, a declarat unul dintre bodyguarzii cântăreţului american.

Matt Fiddes, un expert britanic în arte marţiale, a lucrat ca bodyguard pentru Michael Jackson, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax. El susţine că starul american era prins într-un veritabil "război" cu fraţii săi, care dura de mai mulţi ani.

"Ei erau disperaţi, încercând să îl convingă să semneze un contract de 500 de milioane de dolari, pentru a susţine împreună un turneu mondial de reunire a grupului Jackson Five", a spus Fiddes.

Într-un articol publicat în tabloidul The Sun, Fiddes spune că Michael Jackson devenise o "epavă paranoică" în 2005, înconjurându-se de gărzi de corp provenind din mişcarea religioasă Nation of Islam, care aveau misiunea de a interzice accesul membrilor familiei Jackson în celebra fermă Neverland a megastarului.

Potrivit declaraţiilor lui Matt Fiddes, disputa a atins un punct culminant în momentul în care Randy a încercat să treacă de bodyguarzi pentru a vorbi cu Michael, într-una dintre reşedinţele închiriate de celebrul cântăreţ american. Michael le-a ordonat, atunci, bodyguarzilor săi să îl împuşte pe Randy. Din fericire, acest lucru nu s-a produs, iar Fiddes spune că Michael Jackson îşi pierduse minţile din cauza medicamentelor pe care le lua în acea perioadă.

Dependenţa de medicamente a celebrului cântăreţ american a fost expusă tot mai mult în mass-media, în anii de după moartea artistului, şi tot mai multe surse afirmă că arsurile suferite de Michael Jackson în timpul filmărilor pentru o reclamă a companiei Pepsi s-au aflat la originea declanşării acelei dependenţe.

Matt Fiddes este aceeaşi persoană care a declarat pentru The Sun, săptămâna trecută, că Michael Jackson a avut o relaţie amoroasă cu Whitney Houston, notează Mediafax.
Potrivit declaraţiilor sale, starul american era obsedat în ultimii ani din viaţa sa de starleta canadiană Pamela Anderson, o dispreţuia pe Madonna şi îşi ura atât de mult culoarea pielii încât aproape şi-a ars tegumentul de pe organele genitale şi picioare încercând să-i deschidă culoarea cu creme speciale de albire.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare.
Potrivit presei americane, Conrad Murray ar putea fi însă eliberat după ispăşirea a doi ani din această pedeapsă, din cauza supraaglomerării sistemului penitenciarelor din statul California, informează Mediafax.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lolo pe 8 Mai 2012, 22:46
    Numai prostii!

    Cine mai e asa prost sa creada toate astea....?!http://www.youtube.com/watch?v=Mid54DndnNY Poate asta va va raspunde la cateva intrebari in legatura cu Michael Jackson!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod