Michael Douglas: Totul e minunat în căsnicie

Actorul american a vorbit într-un interviu recent despre relaţia cu soţia lui, Catherine Zeta-Jones, şi a spus că totul "merge minunat" în căsnicia sa.
Cei doi actori s-au despărţit în 2013, după 13 ani de căsnicie, însă, potrivit presei americane, par să se fi împăcat şi ar fi decis să acorde căsătoriei lor o a doua şansă, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones au părut mai îndrăgostiţi ca niciodată când au apărut pentru prima dată împreună în public, în aprilie, pe covorul roşu, la premiera unei piese de teatru ce a fost pusă în scenă pe Broadway de bunul lor prieten regizorul Steven Soderbergh.

Într-un interviu acordat pentru emisiunea "Entertainment Tonight", Michael Douglas a spus că atât el, cât şi soţia sa se concentrează pe "repararea" relaţiei lor.

"Cred că toţi oamenii lucrează întotdeauna, zi de zi, la bunul mers al relaţiilor lor.
Însă noi sunt bine acum. Suntem foarte apropiaţi şi totul merge minunat între noi"
, a declarat starul hollywoodian.

"Uneori, facem eforturi mai mari pentru oamenii care ne sunt străini decât pentru oamenii care ne sunt apropiaţi şi trebuie să îţi aminteşti că trebuie să apreciezi oamenii care îţi sunt aproape", a adăugat Michael Douglas.

Înainte de despărţirea lor din august 2013, ambele vedete au trecut prin perioade dificile. Michael Douglas a urmat un tratament agresiv împotriva unui "cancer la gât", iar Catherine Zeta-Jones s-a internat într-o clinică specializată în tratarea persoanelor diagnosticate cu tulburare bipolară, notează Mediafax.
Michael Douglas a declarat ulterior că a minţit în legătură cu diagnosticul de cancer la gât, actorul american urmând de fapt un tratament împotriva cancerului la limbă.

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas au împreună doi copii, Dylan, în vârstă de 13 ani, şi Carys, în vârstă de 10 ani.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod