Mesajul postat de Smiley pe Facebook după accident

La câteva ore după ce a fost implicat într-un accident rutier, Smiley a postat un mesaj pe Facebook.

"Cam aşa a arătat ziua mea... Îi mulţumesc lui Dumnezeu şi vouă pentru că mă iubiţi şi pentru că sunteţi mereu aproape de mine şi mă susţineţi!", a scris cântărețul.

Smiley a fost implicat, miercuri, într-un accident rutier pe DN3, în zona localităţii ilfovene Pantelimon şi ar putea fi sancţionat cu patru puncte de amendă şi trei puncte de penalizare, din cauză că nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov, Claudia Burada, a declarat că accidentul a avut loc pe DN3, la kilometrul 8, întrucât artistul, care circula dintre Brăneşti spre Bucureşti, nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers, maşina condusă de acesta intrând în coliziune cu un autoturism aflat în faţă.



În urma accidentului nu au fost înregistrate victime, ci doar avarii ale celor două autoturisme.



Claudia Burada a precizat că artistul ar putea fi sancţionat cu patru puncte de amendă şi trei puncte de penalizare.



Surse din poliţie au declarat pentru Mediafax că maşina condusă de Smiley, un Audi Q3, a fost proiectată într-un pom de pe marginea drumului în urma tamponării cu o dubă care se afla în faţa sa, însă cântăreţul nu a fost rănit.

Foto: Libertatea

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Decembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod