Mesajul lui Dr Oz înainte de Paşte pentru români

25 mai 2016. O zi extraordinara in care vei afla o multime de informatii despre sanatatea ta. Celebrul Dr. Oz va sosi in fata romanilor, pe scena de la Sala Palatului din Capitala, pentru a ne raspunde la intrebarile legate de afectiunile noastre si de a ne sfatui cum sa traim echilibrat si frumos.

Evenimentul, moderat de unul dintre cei mai cunoscuti strategisti si traineri romani - Dragos Bucurenci, va incepe cu discursurile unor speakeri romani de exceptie: Dr. Victor Clatici (Medic primar Dermatologie – Venerologie), Lygia Alexandrescu (Conferentiar Universitar, Doctor nutritionist), Andy Szekely (autor, trainer si speaker motivational) si Andreea Raicu (speaker motivational).

Pana la intalnirea cu noi, romanii, care va fi una in exclusivitate, Dr. Oz a tinut sa ne faca si o urare de suflet, mai ales ca urmeaza Sarbatorile Pascale: „Dragi prieteni, abia astept sa va intalnesc pe 25 mai, la Sala Palatului, sa discutam despre hidratare, diete sanatoase, presiunea sangelui si multe alte subiecte.

De asemenea, astept cu nerabdare intrebarile voastre! Impreuna vom gasi solutii ca voi sa va puteti bucura de o viata sanatoasa si echilibrata. Pana data viitoare, va doresc un Paste Fericit! Ne vedem pe 25 mai!”


Biletele la conferinta gazduita de Dr. Oz sunt acum puse in vanzare si la Sala Palatului, dar si pe www.droz.ro, eventim.ro, bilet.ro, bilete.ro, iabilet.ro, vreaubilet.ro, blt.ro si in reteaua acestora de distributie.


Daca ai nevoie de ajutor suplimentar suna la numarul 0751 253 100 sau trimite-ne un email la contact@droz.ro.
IMPORTANT: Doctor OZ va vorbi in limba engleza cu traducere in limba romana.

Pentru a beneficia de traducere in limba Romana trebuie doar sa bifezi echipament de traducere in momentul comenzii.

Evenimentul este sustinut de Borsec si organizat de A&A Exclamation Point, Diamond Experience si Claar Solutions.  
Parteneri: Mobilpay, Diamond Travel, LookMediaProfile, Curtea Veche, Khastalia, Heme, Desprespa.ro, AmCham Romania, World Class Romania

Parteneri media:
Kanal D, Magic FM, Romania Libera, Q magazine, Academia Catavencu, Agerpres, Revista Cariere, Revista Luxury, Nine O’clock, calendarevenimente.ro, 9am.ro, ziare.com, thetrends.ro, business24.ro, news.ro, eva.ro, agentiadepresamondena.ro, kudika.ro, garbo.ro, sfatulmedicului.ro, medipedia.ro, idealmariaj.ro, kidsnews.ro, labucatarie.ro, luxuryonline.ro, mujer.ro, fashion8.ro, elisteodorescu.ro, sfatulparintilor.ro, copilul.ro, qbebe.ro, nastenatural.ro, clubulbebelusilor.ro, aquiahora.ro, calatoriaperfecta.ro, casamea.ro, citycompass.ro, romania-insider.com, Learning Network, medguru.ro,  andreearaicu.ro, news.ro

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nico pe 19 Mai 2016, 18:36
    voluntari

    Haide voluntar in organizare si ai acces gratuit la evenimentul Dr.Oz in Romania! Inscrieri aici: http://mainoi.ro/voluntari-la-conferinta-dr-oz-25-mai/

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod