Mesajele artiştilor pentru Cotabiţă. Antonia: "Mă rog pentru tine şi te iubesc!"

Starea solistului rămâne critică. Colegii de breaslă speră că el va fi puternic şi îşi va reveni.
Invitată în emisiunea "Observator", de la Antena 1, Delia a mărturisit că a fost luată prin surprindere de vestea că Gabriel Cotabiţă a suferit un infarct. "Numai gânduri bune pentru Gabi, pentru că suntem prieteni şi nu mă aşteptam la vestea asta. Nici nu vreau să mă gândesc la ceva rău. Ştiu că o să fie bine", a spus cântăreaţa.

După ce a aflat vestea despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiță, Antonia a publicat pe pagina ei de Facebook un mesaj în care îi transmite cele mai bune gânduri.
Ea a postat și o fotografie cu ei doi, alături de care a scris: "Gabi, sănătate multă, ştiu că te vei face bine! Mă rog pentru tine şi te iubesc!", a scris cântăreaţa.

Antonia și Gabriel Cotabiță s-au împrietenit la o emsiune pentru copii, unde erau împreună la masa juraților. Cei doi au devenit buni prieteni și puseseră bazele unei colaborări și pe plan muzical, scrie Libertatea.

Gabriel Cotabiţă (59 de ani) a fost găsit în stare de inconştienţă la o sală de fitness din incinta hotelului Hilton din Capitală.
Medicii de pe SMURD au fost chemaţi imediat şi l-au resuscitat timp de 40 de minute, după ce artistul a intrat în stop cardiorespirator. Solistul a fost apoi transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Cotabiţă se află cum în stare critică şi respiră doar cu ajutorul aparatelor. Rezultatul investigaţiei la care a fost supus la Spitalul Floreasca arată că el nu are leziuni pe coronare, rămânând să îi fie investigată activitatea cerebrală.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod