"Meriti sa fii cineva" revine la Romantica TV

Facebook Twitter Comenteaza


Prima editie din noul sezonul "Meriti sa fii cineva" incepe duminica, 14 septembrie 2008 la Romantica TV si va fi difuzata intre orele 17.00 si 17.30.

De luni pana vineri, Catinca Roman propune o alta poveste de moda cate unei telespectatoare de-a sa. Impreuna cu vedete, stilisti si designeri de moda vor fi comentate rubricile de fashion police sau cronica de moda din revistele mondene ale saptamanii. "Vom da un drept la replica celor care s-au simtit nedreptatiti de comentariile rautacioase despre alegerile lor vestimentare.
Stilul e doar o chestiune de gust si doar atitudinea este cea care face diferenta. Aceasta este provocarea de fiecare zi de la 'Meriti sa fii cineva'", a declarat Catinca.

In fiecare sambata si duminica, Catinca ureaza telespectatoarele "Bine ati venit in lumea politistilor de moda si a controverselor de stil". Vedeta Romantica recunoaste deschis: "Pierd ore in sir in fata computerului citind cronicile de moda ale lui Steven Cojocaru sau ale legendei 'Mr. Blackwell'. M-am bucurat sa descopar intr-o 'Carte de bucati' a lui Dan C.
Mihailescu, un personaj expert in fashionul inceputului de secol XX, un personaj de Belle Epoque la fel de flamboiant ca specialistii si criticii de moda de azi de peste ocean. Il chema Claymoor si a fost cred, primul politist de moda de la noi", a declarat Catinca.

In prima editie speciala "Meriti sa fii cineva" din weekend, Catinca o va avea alaturi pe Adriana Bahmuteanu, care devine prima vedeta care a fost de acord ca alaturi de Catinca sa faca parte din alianta pentru o alta opinie despre politia modei made in Romania.
"Nu suntem nici malitioase, nici carcotase, vrem doar sa va spunem si parerea noastra. Fiecare act public are nevoie de feedback si din confruntarile acestea, toata lumea are de castigat. Mai ales pasionatele de moda! Am inceput deja lupta si in fiecare weekend cautam sa dam 'amenzi pentru politia modei", a spus Catinca.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lauravsl pe 2 Iul 2011, 07:25
    sfat

    buna,as vrea niste sfaturi pt imbracaminte la 46 ani,163 inaltime si 77kg.of mama lor de kg. ca greu le dau jos.o zi buna

    1
    0

  • DANA.N. pe 27 Apr 2011, 20:27
    STIL

    am si eu o problema....am slabit mult si am tendita sa mi cumpar haine tot marii ,nu stiu ce stil mi s-ar potrivi ,sunt micutza de inaltime am 160 si 53 de kilograme poate puteti sa ma ajutati cu niste sfarurii ,,,,

    0
    0

  • IRINA pe 5 Ian 2011, 22:05
    imbracaminte pe care trebuie sa o poarte o femeie de la 26 ani

    Ma numesc Irina A., o tanara doctorita, 26 ani. Am inceput sa am probleme cu vestimentatia, in sensul ca imi dau seama ca totusi nu ma pot imbraca nici ca o adolescenta, nici ca o femeie in toata regula, pentru ca nu ma simt asa. Avand o specializare apropiata de copiii, mereu incerc sa caut imbracaminte care ma puna intr-o lumina calda, fina si aproape de bebei dar si potrivita varstei mele, ceea ce imi e f greuu. M-as bucura daca as primi un ajutor in acest sens incat sa ma simt ok. O seara faina!

    0
    0

  • rodica pe 25 Sep 2010, 14:18
    schimbarea parului

    buna ziua! am 38 de ani , ochii albastri, parul blond si vreau sa imi schimb culoarea si tunsoarea parului . ce sfat mi-ati da..?

    0
    0

  • andreea artem pe 20 Aug 2010, 13:15
    as dorii sa arat altfel

    buna ziua ,ma numesc Artem Andreea ,am 14 ani si nu prea reusesc sa-mi definesc infatisarea .Ma puteti ajuta ?Va rog frumos!!!Sunt din Tulcea.

    0
    0

  • badauta georgiana-marinela pe 18 Aug 2010, 20:02
    as dori sa arat altfel

    buna ziua as dori si eu o schimbare dar nu am posibilitatile necesare.as vrea sa arat cu totul altfel.ma puteti ajuta?va rog frumos daca se poate.MULTUMESC

    0
    0

  • lucia hurmuz pe 1 Aug 2010, 16:19
    felicitari

    Astazi, inimplator am dat peste emisiunea ta(daca-mi permiti) si mi s-a parut de un bun gust extraordinar ptr zilele noastre.Eu sunt un medic specialist tinar (35 ani) care nu prea are timp de emisiuni de genul asta si care se imbraca foarrte comod ptr.ca sunt tot timpul pe fuga dintr-o parte in alta.Mi-ar placea sa fiu tipul de femeie eleganta,stilata pe care sa o admire toata lumea dar nu se potriveste cu activitatea mea zilnica(in sufletul meu chiar tinjesc dupa asta). Multumesc frumos si sper sa-ti mai prind emisiunile la tv.

    0
    0

  • carmen dumbrava pe 1 Aug 2010, 13:07
    doresc sami recomanzi o firma de modeling pt fetita mea.

    frumoasa emisiunea ,si e bine ca se mai gindeste cineva si la felul cum aratam,eu am 35 de ani si ma port ca la 17 ani ,de cind ma stiu am fost cu hainele,machiajul si accesorile,gentile si sandalele cu toc.felicitari catinca,desi mias dori sa ajung si eu pe la tine dar cred ca nui posibil,multa sanatate,carmen

    0
    0

  • tania mihaiescu pe 28 Ian 2010, 13:50
    ce poti sa-mi recomanzi ca imbracaminte o tinuta ptr o domana mai plinuta sa nu zic grasa cam la 104 kg

    iti urmaresc emisiunea cu mare atentie si placere dar as vrea sa-mi recomanzi si mie daca poti ce haine m-ar avantaja si ce culori si cam cu ce mi-ar sta mie mai bine intre fusta rochie si pantaloni si cam ce modele .Te rog recomanda-mi ceva pe gustul tau ca modelator de emisune . poate poti sa imi dai o mana de ajutor asa cum sti tu mai bine. iti multumesc si astept recomandariile tale.

    0
    0

  • Patcas Janetta Delia Aurora pe 1 Dec 2009, 18:49
    O emisiune binevenita pentru noi, romancele

    Te admir mult Catinca. Am darul de a citi oamenii si, cu toate ca aparent, esti o persoana care stii sa tii la distanta anumite persoane, citesc ca esti o persoana culta, calda si careia ii place sa se armonizeze cu oamenii si lucrurile din jur. Emisiunea, un fel de "Politia vestimentara", o urmaresc de cate ori am prilejul si recunosc ca, datorita problemelor financiare atat din trecut cat si din prezent, luand mai mult haine second-hand, mi am pierdut demult stilul si nu l mai regasesc. Poate ma ajuti tu. Cu consideratie, Janette

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod