Mercedes-Benz Romania incurajeaza spiritul civic

Facebook Twitter Comenteaza
Mercedes-Benz Romania incurajeaza spiritul civic

Castigatorul editiei din acest an a fost desemnat proiectul "Diferiti, dar impreuna", dezvoltat de "Fundatia pentru Voi" din Timisoara. Gratie acestei initiative, 73 de persoane cu dizabilitati intelectuale au acum un loc de munca. Alte 115 proiecte sociale au fost inscrise in competitie.

"Schimba ceva" este mesajul Galei Societatii Civile, incepand cu editia din acest an. Acestei misiuni i s-a alaturat si Mercedes-Benz, propunand un exercitiu al primelor mici schimbari: sustinatorii societatii civile, prezenti la Gala de decernare a premiilor, au primit un carnetel al faptelor bune.
Fiecare nou posesor al acestui carnetel trebuie sa faca o fapta buna, pe care sa o consemneze. Mai departe, carnetelul cu fapte bune trebuie sa ajunga la inca sase prieteni, carora li se incredinteaza aceeasi misiune - un exercitiu simplu, care sa ne aminteasca faptul ca marile schimbari pornesc intotdeauna de la gesturi mici.

Cel mai mic "membru" al familiei Mercedes-Benz, smart, s-a alaturat si el festivitatii: indemnul "Fa o fapta buna, oricat de mica" s-a regasit si in spusele celor 6 smart-uri, organizate si ele intr-un grup de initiativa al micilor schimbari.
Fiecare smart a propus cate un gest firesc, pe care uitam adeseori sa-l facem: sa zambim, sa ne jucam cu un copil, sa nu blocam intersectia, sa nu claxonam inutil, sa nu irosim hartia.

Aflata la a VI-a editie, Gala Societatii Civile sustine si premiaza proiectele sectorului nonguvernamental, devenind un spatiu de dialog intre ONG-uri, administratia publica si companiile private.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod