Mengotti vine in Romania

Facebook Twitter Comenteaza
Mengotti vine in Romania

Una dintre cele mai importante brand-uri din Italia pe segmentul moda, vine in Romania. Astazi se deschide primul magazin Mengotii din Bucuresti, pe Calea Victoriei. In aceasta locatiei se vor gasi marci precum Prada, Valentino, Dolce Gabbana, Dior Homme, Versace, Giorgio Armani, Etro, Fendi, Loro Piana, Cesare Paciotti, alaturi de care Mengotti a facut istorie in lumea modei internationale.
Cu aceasta ocazie, Grupul Mengotti anunta inceperea colaborarii cu unul dintre cele mai vechi muzee de arta din Bucuresti, Muzeul Aman, prin restaurarea picturilor "Femeie in vernil" si "Fratii Aman la masa", doua lucrari valoroase din patrimonial cultural romanesc.
"Credem în moda ca ramura a artei, fiind convinsi ca arta este maxima expresie a rafinamentului si elegantei", a declarat Adriano Mengotti, presedintele Grupului Mengotti. "Iata de ce grupul nostru a restaurat numeroase opera de arta in Italia si este acum bucuros sa faca acelasi lucru si in Romania."
Grupul Mengotti a fost infiintat in anul 1889, cand Giovanni Mengotti a deschis un magazin de palarii in centrul orasului Bassano del Grappa, in Piazza Liberta. El a dezvoltat aria de comert spre sectoare diverse ale modei: cravate, lenjerie, jeans si altele.

Fiul lui, Giuseppe, a impulsionat afacerea deschizand-o catre zona de comert cu articole vestimentare exclusiviste. Adriano Mengotti a preluat mostenirea, transformand afacerea de familie intr-o companie comerciala de importanta majora pe care acum o conduce cu ajutorul fiului sau, Filippo.
Lantul de magazine se extinde atat in Bassano (6 locatii) cat si in alte orase apropiate - Breganze, Valdagno, Padova, Castelfranco. Printre cele douasprezece puncte de vanzare din Veneto, dintre care sapte rezervate în exclusivitate vanzarii de vestimentatie, incaltaminte si accesorii de marca, se numara si un magazin destinat hainelor de ocazie, alte trei orientate spre clientela tanara si unul de incaltaminte si haine pentru copii.
Presedintele grupului, Adriano Mengotii, se asteapta la vanzari de peste un milion de euro, dar asta dupa luna iunie cand afacerea se va pune pe picioare in adevaratul sens al cuvantului.
Investitiile suportate pentru realizarea acestui proiect se ridica la peste un milion de euro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod