Membrii Vienna Boys Choir, acompaniati de Imparateasa Japoniei

20 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Membrii Vienna Boys Choir, acompaniati de Imparateasa Japoniei

Traditia de 510 ani si vocile alese pe-o spranceana au facut ca fiecare reprezentatie a grupului coral muzical Vienna Boys Choir sa fie una de exceptie si sa ramana in sufletul publicului ca o amintire remarcabila. Astfel, baietii au fost deosebit de onorati sa dea curs invitatiei sahului Iranului, Mohammad Reza Shah Pahlavi si a celei de a-l intalni pe presedintele Americii la Casa Alba si pe Imparatul Japoniei si sotia sa, in Palatul Imperial din Tokio.

De altfel, Imparateasca insasi este o excelenta pianista si in cateva ocazii a acompaniat Vienna Boys Choir pentru cateva cantece, spre deliciul tuturor.

Baietii au fost la randul lor vizitati de diverse personalitati la Augartenpalais, casa unde locuiesc si se pregatesc temeinic pentru toate concertele lor.
O mentionam in special pe regretata printesa Diana, care a impresionat prin naturaletea care o reprezinta si a apreciat intotdeauna repertoriul Vienna Boys Choir si modul exceptional de interpretare a baietilor din componenta.

Mentionam faptul ca grupul coral se va afla la Bucuresti pe data de 6 decembrie, pentru a sustine un concert de exceptie, in cadrul caruia va interpreta scurte lucrari si opere clasice, combinand in mod unic muzica si dansul cu poezia, teatrul si artele vizuale, oferind astfel publicului un real show al talentului.

Evenimentul va avea loc la Sala Palatului, iar pretul biletelor puse deja in vanzare variaza in functie de categoria de loc, intre 60 si 200 lei.
Acestea se pot procura de la casa de bilete a Salii Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, din Magazinele Germanos (prin Eventim) si se pot face rezervari online prin www.vreaubilet.ro, blt.ro si bilete.ro.

Vienna Boys Choir este singurul grup artistic format din copii si tineri, ce ofera un spectacol al artelor, adresat segmentului de public intre 18-65 ani.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod