Membrii trupei U2 vor sa se retraga in plina glorie

21 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Membrii trupei U2 vor sa se retraga in plina glorie

Bateristul U2, Larry Mullen Jr., isi doreste ca trupa sa se retraga din activitatea muzicala cat timp este in plina glorie, informeaza site-ul FemaleFirst. Mullen Jr. crede ca U2 nu se va mai bucura de acelasi succes si vrea ca Bono, The Edge si Adam Clayton, colegii sai de trupa, sa iasa din lumina reflectoarelor cat sunt inca in top.

Artistul in varsta de 47 de ani a declarat: "Va veni un moment cand ne vom spune: 'E timpul sa renuntam.'. As vrea ca asta sa se intampla atunci cand suntem inca sus si nu atunci cand am intrat pe panta descendenta.
Va fi trist pentru mine daca nu se va intampla asa. Cred ca acesta ar fi un moment demn pentru retragerea din activitate.".


Mullen Jr. a precizat ca nu exclude varianta unei reuniri, in eventualitatea in care membrii trupei decid sa se desparta: "S-ar putea sa revenim peste cinci ani si sa cantam impreuna de dragul vremurilor trecute, pentru ca stim ca ne vom dori sa facem asta. Ar fi un final frumos pentru o cariera foarte frumoasa. Nu poate dura la infinit. Pur si simplu, asta nu se poate.".

In ciuda discutiilor despre despartire si retragerea din activitatea muzicala, legendara trupa irlandeza si-a anuntat planurile pentru un turneu mondial gigantic.
In cadrul turenului "360 de grade", U2 va concerta in 14 orase europene, iar primul show va avea loc pe stadionul Camp Nou din Barcelona, in data de 30 iunie.


Credit foto: catesmusings.files.wordpress.com

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod