Membrii trupei ABBA s-au reunit pentru o seară, la Stockholm

Cei patru membri ai trupei ABBA s-au reunit sub același acoperiș miercuri la Stockholm, cu ocazia deschiderii unui restaurant, dar au ținut să precizeze că nu vor mai urca împreună pe o scenă, relatează AFP, citat de Agerpres.
Bjorn Ulvaeus, unul dintre membrii formaţiei, şi-a deschis aseară la Stockholm cel de-al doilea restaurant, o tavernă cu specific grecesc, iar la eveniment au fost invitaţi şi foştii săi colegi de trupă, Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad şi Agnetha Fältskog, potrivit site-ului thelocal.se.

La eveniment au fost prezenţi 130 de invitaţi speciali, iar fanii au putut cumpăra bilete în valoare de 157 de dolari pentru a participa.

Întrebat de presă, unul dintre ei, Benny Andersson, a spus că "nu crede" că se vor mai afla împreună pe o scenă.



Membrii ABBA, idoli ai muzicii disco din anii 70, cu ținutele lor de scenă exuberante și prezența lor antrenantă, nu au mai fost văzuți în același loc din 2008, când au venit separat, având mare grijă să nu fie fotografiați împreună. Cei patru nu au mai urcat împreună pe scenă de 30 de ani. Din 1974, grupul care a cântat împreună timp de zece ani, ar fi vândut peste 380 de milioane de albume în întreaga lume, potrivit Agerpres.




Foto: thelocal.se

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod