Membrii Tokio Hotel vor canta in Romania in 2009

10 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Membrii Tokio Hotel vor canta in Romania in 2009

Imediat dupa ce au primit trofeul MTV la Europe Music Awards 2008, membrii trupei Tokio Hotel au stat de vorba in culise cu VJ Ela, careia i-au povestit in premiera despre concertul pe care il vor sustine in Romania in 2009. Primul interviu cu Tokio Hotel obtinut de o televiziune din Romania va fi difuzat luni, 10 noiembrie, de la ora 21:30, la MTV News.

VJ Ela a dorit sa clarifice lucrurile, de dragul fanelor din Romania, si i-a intrebat pe fratii Kaulitz cate iubite au in realitate. Tot in culisele MTV Europe Music Awards de la Liverpool, Bill i-a povestit Elei cum reuseste sa-si aranjeze parul.

"Baietii de la Tokio Hotel sunt foarte simpatici si cu un simt al umorului bine dezvoltat. Cand le-am spus ca au foarte multi fani in Romania, s-au bucurat foarte tare si au dorit sa le transmita, prin intermediul MTV, ca la anul vor scoate un nou album si ca vor veni sa concerteze in Romania.", a declarat VJ Ela.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roxy pe 2 Apr 2009, 21:40
    vreau sa vina in Romania

    mai baietii astia sunt super tari...ii ador ..faceti mah ceva sa vina si ei aici in Romania,offff vreau sa ii avd in realitate nu sa ii adus doar in calculator sau la TV,aduceti trupa asta in Romania,nu ve-ti regreta...va promit

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod