Meli Melo a implinit 10 ani

24 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Meli Melo a implinit 10 ani

Vineri, 10 octombrie 2008, Meli Melo - Paris a sarbatorit, alaturi de colaboratorii sai, 10 ani de existenta pe piata romaneasca.

Intr-un spatiu inedit (cladirea Casa Alba), a fost organizat un eveniment de exceptie, o prezentare de moda extraordinara, cu un concept pe masura.

Art Directorul evenimentului, Philippe Guilet de Saint Mart, a pus in scena un adevarat spectacol artistic. Inspirat din filmul "To Catch a Thief" (1957), conceptul creativ a presupus prezentarea celor 25 de creatii unicat, realizate din bijuterii fantezie Meli Melo-Paris, de catre cat women al caror scop a fost sa-si insuseasca si bijuteriile invitatilor, pentru a le adauga colectiei lor impresionante.

Parte dintr-o ampla campanie de promovare a celor 10 ani de reusite pe piata romaneasca, campanie intitulata sugestiv "10 ani de sarbatoare, 10 ani de atitudine", evenimentul din 10 octombrie vine sa faca o declaratie a longevitatii, creativitatii si succesului celui mai puternic brand de bijuterii si accesorii fantezie din Romania: Meli Melo – Paris.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod