Melanie Griffith și-a acoperit tatuajul cu numele lui Banderas

Când actrița pune capăt unei povești de dragoste, nu o face pe jumătate, ci șterge toate amintirile, chiar și pe cele destinate să rămână pentru totdeauna. Așa s-a întâmplat cu numele fostului soț, Antonio Banderas, tatuat pe brațul drept și pe care l-a acoperit cu mult fond de ten, scrie revista franceză Voici, citată de Agerpres.
Pe 7 iunie se anunța că Melanie Griffith și actorul spaniol Antonio Banderas divorțează după 18 ani de căsnicie, hotărâre despre care cei doi au spus că a fost luată "după o îndelungă gândire și prin consimțământ reciproc". S-a aflat totuși că numai actrița a fost la originea procedurii, ea cerând și custodia exclusivă a fiicei lor, Stella. Ea se va lupta să păstreze și câinii familiei, notează Agerpres.

La un eveniment desfășurat la Taormina (Italia), Melanie Griffith a lăsat să se înțeleagă că nu s-a despărțit în termeni tocmai buni de Banderas.
Luni s-a fotografiat ostentativ fără verighetă, iar marți seară a mascat cu mult fond de ten numele "Antonio" din mijlocul unei inimi tatuate pe brațul drept. Actrița a arătat astfel că nu îl mai are deloc la inimă pe fostul soț, notează Voici.


Foto: Voici
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod