Mel Gibson scapă de acuzarea pentru agresiune

Actorul nu va fi pus sub acuzare pentru agresiune, deoarece ancheta iniţiată de Poliţia din Australia, în urma unei presupuse agresiuni comise de starul hollywoodian asupra unei fotojurnaliste, nu a condus la descoperirea unor dovezi care să confirme acele acuzaţii, informează revista People, citată de Mediafax.
"Poliţia a finalizat ancheta ce a avut la bază acuzaţiile făcute de o fotojurnalistă din Sydney şi a ajuns la concluzia că nu există dovezi pentru punerea sub acuzare a clientului meu Mel Gibson", a spus avocatul starului, Christopher Murphy.

Kristi Miller, care lucrează ca fotograf pentru cotidianul australian The Daily Telegraph, a spus că Mel Gibson a agresat-o în momentul în care ea încerca să îl fotografieze, la Sydney, pe 24 august.

Miller spune că a fost busculată şi lovită în spate de Mel Gibson - care, apoi, a agresat-o şi verbal -, în momentul în care l-a fotografiat pe actor în compania unei femei tinere, Rosalind Ross, în vârstă de 24 de ani.

Actorul australian era "extrem de nervos", spune Kristi Miller, potrivit căreia Mel Gibson, văzând că este fotografiat, a scuipat-o în faţă şi a început să o insulte.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod