Mel Gibson s-a afisat pentru prima oara cu iubita

29 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Mel Gibson s-a afisat pentru prima oara cu iubita

Marti noapte, 28 aprilie, actorul Mel Gibson, in varsta de 53 de ani, a aparut pentru prima oara in public alaturi de iubita sa, la premiera din Los Angeles a peliculei "X-Men Origins: Wolverine", informeaza People.com. Este una dintre rarele aparitii publice ale starului de film, iar aceasta survine la doua saptamani dupa ce sotia starului a demarat procedura de divort.

Reprezentantul lui Gibson a declarat in exclusivitate pentru "People": "Mel a fost singur aproape trei ani si este placut sa il vezi ca iese din casa si se simte bine".

Starul, imbracat intr-un costum negru si o camasa gri inchis, si-a facut aparitia insotit de Oksana Grigorieva, o cantareata de origine rusa in varsta de 39 de ani, care a semnat un contract cu Icon Records, casa de discuri a lui Mel Gibson.
Cei doi s-au tinut tot timpul de mana, inainte de a-si ocupa locul in sala - premiera productiei cinematografice a avut loc la Grauman's Chinese Theatre, din Hollywood.

O sursa a precizat: "Nu au facut valva si au incercat sa treaca neobservati, pe cat posibil. Mel parea sa fie in largul lui".

Potrivit aceleiasi surse, actorul australian a fost invitat la eveniment de presedintele companiei Fox, James Gianopoulos, producatorii peliculei "Wolverine", Richard si Lauren Donner, si de conationalul si colegul sau de breasla, Hugh Jackman.
Acesta din urma a declarat ca rolul Mad Max al lui Mel Gibson l-a inspirat foarte mult si a stat la baza personajului Wolverine.


Credit foto: People.com

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod