Mel B a făcut sex cu femei, dar nu se consideră lesbiană

Fosta membră a trupei Spice Girls a declarat că a experimentat sexul cu femei timp de câţiva ani, dar nu s-a considerat niciodată lesbiană, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Mel B, pe numele său real Melanie Janine Brown, în vârstă de 39 de ani, este căsătorită în prezent cu Stephen Belafonte.

Ea a spus într-un interviu, în cadrul emisiunii "Chatty Man" de la televiziunea britanică Channel 4, că experineţele sale sexuale alături de femei au fost ceva mai mult decât o simplă fază de explorare personală.

Totodată, cântăreaţa a spus că în prezent nu mai simte niciun fel de atracţie sexuală faţă de femei. "Am fost una dintre femeile alea.

Acum sunt măritată şi fericită, dar am fost una dintre ele pentru câţiva ani", a declarat fosta membră Spice Girls, care a precizat că nu se consideră lesbiană.

Cântăreaţa a mai vorbit în trecut despre relaţiile sale cu femei, recunoscând, în 2013, că a fost îndrăgostită de Christa Parker, cu care a avut o relaţie timp de cinci ani, după ce s-a mutat la Los Angeles.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod