Megastar, fara Dumitru

Facebook Twitter Comenteaza
Megastar, fara Dumitru

Editia Megastar de pe 29 martie s-a incheiat cu surprize si regrete. Spre surprinderea juriului si a concurentilor, cei mai buni finalisti ai serii au fost votati pentru eliminare. Astfel, Dumitru a iesit din competitie in urma votului colegilor care, nevoiti sa aleaga, au acordat creditul lor Alexandrei.

La editia celor mai bune melodii din filme, Florin si-a ales "El Mariachi" din "Desperado" si s-a descurcat bine pe scena, chiar daca juratii au observat ca ar fi putut sa-si joace rolul mai convingator si cu mai mult umor. Andrei a interpretat piesa "I'll be There for You", iar parerile juriului au fost impartite. Desprinsa "din alt film", Maria nu a reusit nici sa cante, nici sa intre in rol, iar Iantu a taxat-o cu o nota mica, dezamagit de evolutia ei.

Cel mai reusit recital al serii a fost cel al Alexandrei care, apropiindu-se de perfectiune, i-a impresionat pe membrii juriului. Desi dupa parerea lui Despot, Dumitru a suferit "de absenta", iar, in opinia lui Mazilu, recitalul nu a avut suficienta stralucire, juratii au remarcat totusi calitatile vocale incontestabile ale moldoveanului. Larisa nu a convins publicul ca intelege despre ce canta, iar Despot i-a calificat interpretarea drept ridicola, comparand-o cu o aparitie dintr-o carciuma din sat. In tinuta provocatoare si cu o coregrafie pe masura, Oana a dansat, insa nu a reusit sa si cante la fel de bine.

Fara sa-si fi propus sa fie comic, Octavian a oferit juriului "live funny moments" cu interpretarea piesei lui Brian Adams din filmul "Don Juan de Marco", "Have you Ever Really Loved a Woman". Masca pe care a purtat-o si vesta prea scurta au starnit rasete in public, cea mai amuzata fiind chiar Aura Urziceanu. Prestatia lui Octavian a fost insa pe placul telespectatorilor, care au acordat majoritatea voturilor finalistului din Corabia.

Dumitru si-a luat ramas bun de la colegi dupa ce a cantat pentru ultima oara "American Woman", piesa din concurs, cu regretul ca a ratat sansa de a ajunge in finala duetelor cu vedete, pe care o astepta cu nerabdare.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod