Megan Fox, din nou însărcinată: Vedeta nu vrea să dezvăluie cine e tatăl copilului

Actriţa americană a evitat să dezvăluie identitatea tatălui copilului şi a răspuns într-o manieră inedită speculaţiilor apărute în presa internaţională pe această temă, prin intermediul unor fotografii pe care le-a publicat pe Instagram, informează BBC, citat de News.ro.

Speculaţiile despre identitatea tatălui viitorului copil al actriţei Megan Fox au început să apară în presă la scurt timp după ce vedeta hollywoodiană a apărut, recent, la evenimentul CinemaCon, cu o siluetă rotunjită de o nouă sarcină.

Întrebările sunt legitime, deoarece Megan Fox, în vârstă de 29 de ani, s-a despărţit în 2015 de soţul ei, actorul Brian Austin Green. Divorţul celor doi nu a fost finalizat.

Vedeta a decis să pună capăt unora dintre zvonuri, prin intermediul unei serii de trei fotografii publicate pe Instagram.

Imaginile prezintă trei actori care au jucat rolurile iubiţilor de pe marele ecran ai actriţei - Shia LaBeouf, Will Arnett şi Jake Johnson. Imaginile au fost însoţite de hashtag-ul #notthefather (”nu el e tatăl”).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod