Medicul erou Radu Zamfir este fericit că soţia sa îi va dărui al doilea copil

Medicul erou din Apuseni este în culmea fericirii, deoarece a aflat în prag de Sărbători că soţia sa este însărcinată cu al doilea copil al lor.
"Da, este adevărat şi, vă spun cu mare sinceritate, că sunt foarte, foarte fericit! Este un moment emoţionant în viaţa noastră de familie şi sper ca totul să decurgă normal în toată această perioadă. Ea este în primul trimestru şi abia peste vreo şase luni o să ne bucurăm de bebeluşul nostru!", a declarat în exclusivitate pentru WOWbiz, Radu Zamfir.

Soţia sa, Diana, este însărcinată în trei luni şi înca nu ştiu dacă vor avea o fetiţă sau un băiat. Însă, ambii părinţi sunt fericiţi şi îşi doresc ca bebeluşul lor să fie sănătos şi sarcina să decurgă normal, indiferent de sexul copilului. "Diana este gravidă în luna a treia, în concluzie, în acest moment, nu am aflat ce vom avea, băiat ori fată, însă nu are nicio importanţă! Eu şi Diana ne dorim ca viitorul nostru copil să fie, in primul rând, sănătos, altceva nu mai contează! Oricum, vestea că vom deveni părinţi ne-a făcut să fim în al nouălea cer de fericire", a declarat fericitul tată.

Cei doi soţi mai au un copil, pe Lavinia care are nouă ani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod