Mbela, cel mai frumos cadou de ziua ei

19 Mai 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Mbela, cel mai frumos cadou de ziua ei

Mbela Nzuzi, exotica prezenta de la "6! Vine presa" de pe B1, isi va oferi cel mai frumos cadou la implinirea celor 33 de ani. O excursie in Gabon, unde nu a mai fost de aproape opt luni, pentru a-si revedea fiica si parintii.

Mbela viseaza ca anul acesta sa o aduca pe fata ei, in varsta de 15 ani, sa studieze in Romania, la scoala franceza. Astfel, vedeta B1 va putea fi aproape de ea, ii va da sfaturi si o va ajuta sa se decida asupra meseriei pe care vrea sa o urmeze. "Eu as vedea-o fotomodel (rade), dar ea e cu muzica clasica.
De ani buni studiaza pianul, poate va face o cariera artistica de succes, cine stie?!"
.

Chiar de ziua ei, pe 22 mai, Mbela isi doreste sa fie impreuna cu oamenii apropiati sufletului sau: "M-am gandit sa fac ceva simplu si frumos alaturi de cei mai buni prieteni ai mei". Doua zile mai tarziu, duminica, se va afla in Parcul Cismigiu, tot alaturi de prieteni, sarbatorind Ziua Africii. "La foisorul din Cismigiu, vom face o piata africana in toata regula. Vom gati specialitati din tara mea, pentru toti cei care se vor afla acolo intre orele 11.00 si 14.00, vom avea obiecte de arta, haine si bijuterii", spune vedeta B1TV.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod