Matthew McConaughey şi Camila Alves s-au căsătorit

Actorul Matthew McConaughey s-a căsătorit cu modelul Camila Alves, cu care era logodit din decembrie anul trecut şi cu care are doi copii, în cadrul unei ceremonii restrânse, în capitala statului american Texas, Austin, sâmbătă seară.
Actorul Matthew McConaughey s-a căsătorit cu modelul Camila Alves, cu care era logodit din decembrie anul trecut şi cu care are doi copii, în cadrul unei ceremonii restrânse, în capitala statului american Texas, Austin, sâmbătă seară.

Starul american, în vârstă de 42 de ani, a cerut-o în căsătorie pe Camila Alves, cu care are doi copii şi o relaţie de cinci ani, în luna decembrie a anului trecut, şi de atunci cuplul a fost foarte ocupat cu pregătirile de nuntă. Presa americană relata în aprilie că cei doi ar intenţiona să aibă o nuntă exotică în Brazilia, ei vizitând în acea perioadă mai multe locuri din ţara de origine a modelului Camila Alves. McConaughey s-a născut şi a crescut în Texas.

Nunta a avut loc sâmbătă, în Austin, unde cei doi şi locuiesc, la ceremonie asistând familiile şi prietenii lor apropiaţi, informează cnn.com, citat de agenţia Mediafax.

McConaughey şi Alves, care s-au cunoscut în 2007, au împreună un fiu - Levi Alves McConaughey (născut pe 7 iulie 2008) - şi o fiică - Vida Alves McConaughey (născută pe 3 ianuarie 2010).

Anul trecut însă, chiar înainte să se logodească, McConaughey spunea că nu resimte nicio presiune să facă acest pas. "Pentru a face aceasta, trebuie să fii cu adevărat sigur. (...) Acum suntem extraordinar de fericiţi, sănătoşi. Nu e nicio presiune", declara actorul.

Distribuit recent în noul film al lui Lee Daniels, "The Butler", aflat în pregătire, în care urma să îl interpreteze pe preşedintele american John F. Kennedy, Matthew McConaughey a anunţat la sfârşitul acestei săptămâni că renunţă la acest proiect.

La sfârşitul lunii mai, el a fost prezent la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes, cu două filme aflate în competiţia oficială: "The Papaerboy" de Lee Daniels şi "Mud" de Jeff Nichols.

Matthew McConaughey a devenit cunoscut în 1993 după rolul din comedia "Marea ameţeală/ Dazed and Confused", construindu-şi ulterior o carieră strălucitoare la Hollywood, cu roluri ca cele din filmele "Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner", "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How To Lose A Guy In 10 Days", "Sahara" şi "Aurul nebunilor/ Fool's Gold". Actorul american a putut fi văzut în 2009 pe marile ecrane în comedia romantică "Fantomele fostelor iubite/ Ghost of Girlfriends Past" şi a jucat rolul principal în drama "The Lincoln Lawyer", care a avut premiera în 2011.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Iunie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod