Matthew McConaughey, de trei ori tătic

Modelul brazilian Camila Alves, soţia actorului, este însărcinată cu al treilea copil al cuplului, a anunţat vedeta americană, miercuri, într-un mesaj postat pe Twitter.
Modelul brazilian Camila Alves, soţia actorului, este însărcinată cu al treilea copil al cuplului, a anunţat actorul american, miercuri, într-un mesaj postat pe Twitter.

Matthew McConaughey şi Camila Alves s-au căsătorit pe 9 iunie în reşedinţa pe care cuplul o deţine în oraşul Austin din statul american Texas, informează agenția Reuters, citată de Mediafax.

"La mulţi ani, America! Avem şi alte veşti bune: Camila şi cu mine aşteptăm venirea pe lume a celui de-al treilea copil al nostru", a scris actorul într-un mesaj postat pe Twitter.

McConaughey a anunţat în martie că a decis să se mute cu soţia sa din California, întrucât doreşte să îşi crească copiii în statul lui natal, Texas.

McConaughey şi Alves, care s-au cunoscut în 2007, au împreună un fiu - Levi Alves (născut pe 7 iulie 2008) - şi o fiică - Vida Alves (născută pe 3 ianuarie 2010).

Actorul poate fi văzut în această perioadă pe marile ecrane în filmul "Magic Mike", lansat vineri în America de Nord, în care joacă rolul patronului unui club de striptease masculin.
Filmul a obţinut încasări de circa 50 de milioane de dolari în primul weekend de proiecţii, informează Mediafax.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod