MATTEO ESTE BANTUIT DE INSOMNII

Matteo este bantuit de insomnii si marturiseste ca, de cand se stie, nu a fost niciodata prieten cu somnul. Noptile lungi si albe, energia si creativitatea pe care le simte atunci cand toata lumea merge la culcare l-au transformat pe insomniacul Matteo intr-o persoana foarte inspirata dupa ce apune soarele.
Intr-o astfel de noapte, Matteo a compus ”Insomnie”, piesa al carei videoclip va fi lansat in curand. Cel mai recent single al lui Matteo reprezinta o colaborare cu Nicoleta Oancea, cantareata ”cu o voce foarte puternica si speciala, care se va face imediat remarcata pe piata muzicala”, dupa cum spune chiar partenerul acesteia de ”Insomnie”.

”De cand ma stiu am dormit si putin si agitat!”, marturiseste Matteo. ”Noaptea am mintea plina de idei pe care imi vine sa le pun imediat in practica, asa incat simt ca-mi pierd timpul dormind! Ma zvarcolesc toata noaptea si pana la urma decid sa ma ridic din pat, pentru ca nu are rost sa stau cu ochii in tavan, asteptand sa vina dimineata.
Bantui pas, pas prin casa, imi hranesc pisicile si imediat ce se crapa de ziua, am plecat la studio”, povesteste cantaretul.

Spiderman este porecla pe care Matteo a primit-o in copilarie de la mama sa, care il gasea, frecvent, diminetile dormind, la propriu, pe pereti: ”Ma plimbam prin tot patul si cand ajungeam la perete ma trezeam cu fata sau chiar tot corpul pe el! Gata, Spiderman, trezeste-te sa mergi la scoala! Asa imi spunea mama cand ma gasea diminetile imbratisand peretii!”, isi aminteste amuzat Matteo.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod