Matt McConaughey îşi revine în formă

Actorul, care a slăbit drastic în urmă cu şase luni pentru rolul din pelicula "The Dallas Buyer's Club", în care a jucat un electrician homofob, bolnav de SIDA, a început filmările pentru un nou serial produs de HBO.

Starul american şi-a pus viaţa în pericol pentru rolul lui Ron Woodroof din filmul "The Dallas Buyer's Club", el ajungând la greutatea de aproximativ 60 de kilograme.

Deşi au trecut şase luni de atunci, iar Matthew McConaughey a încheiat de mult filmările, actorul este destul de slab, fiind departe de forma fizică de dinainte de cura deastică de slăbire începută în octombrie 2012, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax.

Actorul a fost surprins, vineri, în timp ce filma alături de Woody Harrelson pentru seria TV "True Detective", ce va fi difuzată de HBO.



În februarie, Matthew McConaughey a primit un premiu la Festivalul Independent Spirit Awards, din Santa Monica, şi se putea vedea clar că actorul este încă departe de greutatea sa normală.



În ianuarie, Matthew McConaughey a povestit cum s-a simţit când a renunţat la cura de slăbire: "Asta a fost.

Am luat un cheeseburger şi am stat 25 de minute pentru a-l savura. Am avut 61 de kilograme, acum am 68, am terminat filmul, aşa că încerc să-mi revin".


Pelicula "The Dallas Buyer's Club" urmează să apară în 2013.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod